Vezi pe ce drumuri județene se va interveni, după semnarea contractului cu firma care a câștigat licitația pentru întreținere!

Vezi pe ce drumuri județene se va interveni, după semnarea contractului cu firma care a câștigat licitația pentru întreținere!
Direcția Județeană de Drumuri și Poduri va semna, luni, contractul cu firma Transporturi Auto, cea care a câștigat licitația pentru lucrări de reparații și întreținere pe drumurile județene pe următorii doi ani.

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, a precizat că după semnarea acestui contract se va face o prioritizare a lucrărilor.

“Este un contract multianual. Avem bani anul acesta, cred că în jur de 10 milioane de lei aferenți acestui contract de întreținere și reparații. Vom avea o întâlnire cu cei de la Direcția de Drumuri, vom face o prioritizare și am înțeles că cei de la firma care a câștigat licitația pot să intre pe trei fronturi simultan pentru a putea cuprinde o suprafață cât mai mare din județ și să terminăm într-un timp rezonabil, a precizat Gheorghe Sorescu.

Zonele în care se va interveni în cel mai scurt timp sunt cele pe care nu s-au mai făcut lucrări de ani de zile.

“Prioritare sunt sud-estul județului, plombări, burdușiri, toată zona de la Răuseni până la Trușești, zonă care a fost abandonată în ultimii doi ani, covoare asfaltice pe Săveni, Drăgușeni, Rădăuți-Prut, Leorda și pe Dumeni, Cristinești", a spus Cristian Achiței, vicepreședintele Consiliului Județean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
17

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
87

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
30

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...