Vezi marele eveniment de astăzi și ce se întâmplă în acest weekend în Botoșani

Vezi marele eveniment de astăzi și ce se întâmplă în acest weekend în Botoșani
Astăzi românii sărbătoresc Ziua Drapelului, iar cu această ocazie, Uvertura Mall a organizat un eveniment inedit de la ora 18:00.

Peste 200 de participanți sunt așteptați la Uvertura Mall, pentru a dansa împreună și a flutura tricolorul, în cadrul unui eveniment care va aduce în prim-plan mândria de a fi români.  

"Gala dansatorilor" va avea loc sâmbătă, 28 iunie, de la 14:00, la etajul patru al mall-ului. Va fi un spectacol pe care iubitorii dansului nu au voie să îl rateze.

"Armonii de vacanță" este un recital extraordinar susținut de Filarmonica de Stat Botoșani, prin cvartetul de corni "Horn Quartet Botoșani", sâmbătă, 28 iunie, de la 19:00, la etajul patru al Uvertura Mall.

"Cântece și dansuri de vacanță" este un spectacol de muzică ușoară și dansuri moderne care va avea loc duminică, 29 iunie la Uvertura Mall. Spectacolul care marchează startul vacanței de vară pentru elevii botoșăneni va fi susținut de grupul "Mellody" – Asociația Culturală Arlechin Botoșani și de cursanții Școlii Populare de Arte Botoșani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
67

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
97

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
158

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...