Eugen Turcanu pune tunurile pe Cosmin Andrei: "Este caz penal, rog organele care mai apara statul de drept sa se autosesizeze"

Eugen Turcanu pune tunurile pe Cosmin Andrei: "Este caz penal, rog organele care mai apara statul de drept sa se autosesizeze"
Viceprimarul Eugen Turcanu il acuza pe predecesorul sau, Cosmin Andrei, ca a semnat documente care implica Primaria municipiului Botosani, desi in momentul in care a facut acest lucru, dupa cum sustine Turcanu, Andrei nu mai detinea calitatea de viceprimar.

Actualul edil spune ca, la doua saptamani dupa ce Cosmin Andrei si-a pierdut functia de viceprimar, acesta a semnat un act aditional de prelungire pentru o perioada de doua luni a contractului cu firma Hi Speed Recovery. Viceprimarul Eugen Turcanu spune ca ceea ce a facut Cosmin Andrei este un caz penal si face apel la institutiile abilitate sa se autosesizeze si sa faca o ancheta in acest caz.

"Este abuz in serviciu din partea cui l-a inregistrat, incepand cu data de 3.06.2014. Este actul aditional de prelungire a contractului de concesiune, intre partea contractanta, Primaria Botosani, si Hi Speed Recovery. Inregistrat in data de 3.06.2014, atunci cand domnul Cosmin Andrei nu mai avea calitatea legala de viceprimar. Aceasta se numeste uzurparea unei calitati oficiale, este caz penal, rog pe aceasta cale organele care mai apara statul de drept in Romania, daca il mai apara, sa se autosesizeze si sa nu astepte sa se petreaca o minune sau sa cada un meteorit si sa inceapa o ancheta. Este un caz incalificabil. Nu se poate ca tu sa nu mai fii viceprimar de doua saptamani si sa semnezi act de prelungire a unui contract de concesiune. In cazul acesta, si domnul Ghiorghita si domnul Alexa, si domnul Flutur pot sa semneze acte in numele Primariei Botosani. Aruncam administratia intr-un haos nemaiîntalnit", a declarat viceprimarul Eugen Turcanu.

Eugen Turcanu mai spune ca, in ciuda faptului ca in campania electorala cei de la PSD au promis ca va fi reziliat contractul cu firma Hi Speed Recovery, social-democratii au procedat tocmai invers, prelungind contractul si in 2014.

Cosmin Andrei nu a dorit sa comenteze acuzatiile facute de Eugen Turcanu.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
6

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
43

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
62

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...