Vezi de la ce a luat foc autoturismul care circula pe strada Sucevei!

Pompierii au stabilit de la ce a izbucnit incendiul care a distrus parțial, marți, un autoturism ce se deplasa pe strada Sucevei, din municipiul Botoșani.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență cauza probabilă a incendiului o reprezintă un scurtcircuit produs din cauza unui cablu electric deteriorat.

Vă reamintim că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului în jurul orei 11.25.

Spre locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă.

La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifesta la partea din faţă a autoturismului, cu posibilităţi de propagare la întreaga maşină. Incendiul a fost stins în mai puţin de 20 de minute, fiind salvate bunuri materiale în valoare de 15.000 lei. Pagubele au fost estimate la cca. 4.000 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...