Vezi cum va fi vremea în Moldova în perioada 10-23 februarie!

  Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 10-23 februarie, în Moldova, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, de-a lungul celor două săptămâni de prognoză.

 Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse în medie între 4 şi 7 grade şi doar în jurul datei de 16 februarie se pot apropia de 10 grade Celsius, în timp ce minimele vor oscila între – 3 şi 0 grade, exceptând noaptea de 11 februarie când pot coborî la medii de – 6 grade Celsius.

În intervalul 12-14 februarie şi în perioada 16-21 februarie, vor fi ploi slabe sau burniţe, dar trecător şi lapoviţe sau fulguieli.

LA MUNTE prima săptămână maximele termice se vor situa în medie între 1 şi 8 grade Celsius, ebruarie vor fi precipitaţii slabe sub formă de ploaie, dar trecător şi În cu cele mai ridicate valori în zilele de 11, 12 şi 16 februarie, iar cele minime între – 4 şi 2 grade, caracterizând o vreme mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă.

După data de 17 febuarie, vremea se va răci, astfel încât temperaturile diurne vor avea valori medii în jur de 0 grade Celsius, iar cele nocturne vor fi, în medie, în jur de – 6 grade Celsius.

În perioada 12-14 f lapoviţă şi ninsoare în zonele înalte. După data de 16 februarie până la sfârşitul intervalului vor predomina ninsorile, dar slabe cantitativ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă de vreme rea: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...

Poliția în alertă: Minoră din Botoșani dispărută de acasă de două săptămâni!

astăzi, 10:07

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 17 ani, din municipiul Botoșani, care în urmă cu aproximativ două săptămâni a părăsit domiciliul,...

Juniorii din fotbal se întrec în acest weekend la Cupa Municipiului Dorohoi! (foto)

astăzi, 09:49

Iubitorii fotbalului sunt așteptați, în acest weekend, la Baza Sportivă 1 Mai, pe terenul sintetic. Meciurile încep de vineri, 27 septembrie, de la ora 15:30, când vor juca la ...