S-a deschis noul sediu al Serviciului Public de Evidenta a Persoanelor, din incinta Uvertura Mall! Vezi cum arata - GALERIE FOTO

Noul sediu al Serviciului Public de Evidenta a Persoanelor a fost inaugurat, luni dimineata, la etajul III din Uvertura Mall, langa CineGrand.

Sediul este unul modern, cu sala de asteptare. Persoanele care ajung acolo primesc un bon de ordine, iar numarul care urmeaza este afisat pe un ecran, astfel incat fiecare sa stie cand ii vine randul. In plus, pentru ca timpul sa treaca mai usor, pe ecranul unde este afisat numarul de ordine se difuzeaza clipuri amuzante.

Luni, pana la ora 10:30, au fost eliberate peste 100 de bonuri si asta pentru ca timp de trei zile Serviciul de Evidenta a Persoanelor a fost inchis. Programul cu publicul va fi între orele 10.00-16.30, de luni pana vineri, iar miercuri va fi intre orele  10:00 si 18:30.

"Este un spaţiu generos. Aici sunt 317 metri pătraţi, faţă de 140 câţi erau în sediul vechi. Sala de aşteptare este cat de cat mai civilizata. Ne asteptam sa fie aglomerat pentru ca miercuri, joi si vineri nu s-a lucrat si ne asteptam la asta. O parte din persoane a venit doar ca sa vada cum arata", a declarat Constantin Gabur, seful serviciului.

Viceprimarul Cosmin Andrei a fost si el prezent la deschiderea noului sediu al serviciului, declarandu-se multumit de cele vazute.  

"Serviciul se încadrează pe linia generală a Primăriei de deschidere către cetăţean, in care timpii de aşteptare sunt limitaţi, oferim condiţii mai bune, cu sistem de tichete de ordine, la fel am implementat si la Taxe Locale. Cetăţeanul este pe primul loc şi toţi colegii îşi dau concursul pentru satisfacerea nevoilor cetăţenilor din municipiul Botoşani", a declarat Cosmin Andrei.





















 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bunul găsit intact de pompierii botoșăneni după un incendiu devastator: „Nu există cuvinte pentru a descrie emoția simțită” (Foto)

Saturday, 19 October 2024

Într-o încăpere complet distrusă de flăcări, printre rămășițele arse, o icoană a rămas neatinsă. În ciuda intensității focului care a mistuit totul în jur, aceasta...

Cel mai rece episod al toamnei în acest weekend. Temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub zero grade!

Saturday, 19 October 2024

Frigul ne-a cam luat prin surprindere. Pentru a doua noapte la rând, temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub 0 grade Celsius. Am fost luaţi prin surprindere pentru ...

Universitatea Craiova - FC Botoșani, mâine de la ora 16:00

Saturday, 19 October 2024

Universitatea Craiova joacă pe teren propriu cu FC Botoșani începând cu ora 16:00, în etapa cu numărul 13 din Superliga României. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu CSU ...