Vezi cum va arăta Parcul de agrement Cornișa-FOTO

  Botoșănenii care vor avea drum prin Uvertura Mall au posibilitatea să vadă, în miniatură, cum va arăta Parcul de agrement Cornișa. La subsolul complexului comercial a fost amplasată o machetă cu investiția, macheta fiind realizată de firma Electroalfa, cea care a câștigat licitația pentru construcția acestui obiectiv.

Pe machetă au fost amplasate terenurile de sport, lacul și râul pentru rafting, bazinele și plaja, patinoarul, amfiteatrul, dar și locurile de joacă.

 “În momentul de față este cea mai importantă investiție a municipalității și vrem ca cetățenii să fie informați în timp real ce se întâmplă cu acest proiect. Am luat decizia să amenajăm această machetă. Este prima fază și tot în această zonă vom expune fotografii de pe șantier, cu faze de execuție, cu faze intermediare astfel încât botoșănenii să poată vedea evoluția lucrărilor", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Din cele 48 de hectare cât e suprafața totală a parcului, 4-5 hectare sunt destinate amenajărilor, pe restul suprafeței urmând a fi făcute împăduriri și amenajate parcuri.

“Sunt sigur că ne vom încadra în grafic așa cum am promis. Lucrările din 2014 au asigurate fondurile, cel puțin până în luna octombrie-noiembrie și între timp creditul este în procedură de licitație și în două -trei luni îl vom lua. Această investiție are rolul de a crește calitatea vieții în Botoșani", a precizat edilul șef al municipiului.




























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sistemul informatic de monitorizare electronică, implementat și la nivelul județului Botoșani!

astăzi, 17:50

Monitorizarea se va realiza automat, fără intervenție umană, sistematic și exclusiv pe teritoriul României, asupra unor dispozitive electronice, pe baza identificatorului acestora și &icir...

Scandalagii amendați de jandarmi la Zilele municipiului Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:15

Cu toate acestea, nu au fost tolerate faptele antisociale, în acest sens fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale în sumă totală de aproximativ 12000 de lei. Cea mai mare amend...

(P) Cum și unde ar trebui să depozitezi un dulap pentru arme?

astăzi, 17:01

Un dulap arme omologat nu este doar o obligație legală, ci și o garanție a protecției armelor tale. Depozitarea corespunzătoare a armelor nu doar că îți păstrează investiția în...