În ultimii ani, acesta a investit în fabrică și în tot ceea ce înseamnă dotarea cu echipamente și utilaje milioane de euro, iar investițiile continuă și în acest an.
Investițiie de până acum, respectiv instalații de răcire, de filtrare a aerului pentru prevenirea apariției bolilor profesionale, perdele de aer care împiedică praful să intre în interior, mașină pentru spălarea navetelor, trei tipuri de cuptoare: tunel, pe vatră fixă și rotativ, au făcut ca produsele de la "Casa Pâinii" să fie de cea mai bună calitate.
Brutăria are o capacitate de 1.800 de pâini pe oră și, în total, 3.800 de produse pe oră, pe lângă pâine fiind incluse și specialitățile.
“Anul trecut a fost o investiție de 1 milion de lei în hala nouă, plus modernizarea a tot ceea ce a însemnat rețeaua de gaze, electrică și suplimentarea cu cuptoarele de coacere. În august, anul acesta, discutăm de implementarea programului pe fonduri europene, de 500.000 de euro. Liniile vor veni undeva în august-septembrie. Este vorba de lina de patiserie-cofetărie congelată și pasteurizare. O să avem capacitatea să ne facem noi partea de umpluturi și de creme pentru cofetărie", a spus Florian Moruzi.
Plusul major pe care îl are "Casa Pâinii" este o fabricație corectă a produsului de la partea de malaxare și mixare a ingredientelor până la optimizarea felului de coacere pentru fiecare produs în parte.
În prezent, "Casa Pâinii" produce zece feluri de pâine ambalate. Noile ambalaje au inscripționate specificații reale, produsele fiind fără conservanți și amelioratori.
Florian Moruzi dă asigurări că ceea ce este inscripționat pe ambalaj, ca și ingrediente, este exact ceea ce conține produsul ce poarta marca "Casa Pâinii".