Vezi cum se face pâinea la Casa Pâinii, în cea mai modernă brutărie! GALERIE FOTO

Pâine făcută ca în cele mai vechi timpuri, după rețete tradiționale, dar cu tehnologii moderne, în condiții de igienă maximă. Aceasta este rețeta succesului fabricii de pâine “Casa Pânii", care aparține omului de afaceri Florian Moruzi.

În ultimii ani, acesta a investit în fabrică și în tot ceea ce înseamnă dotarea cu echipamente și utilaje milioane de euro, iar investițiile continuă și în acest an.












Investițiie de până acum, respectiv instalații de răcire, de filtrare a aerului pentru prevenirea apariției bolilor profesionale, perdele de aer care împiedică praful să intre în interior, mașină pentru spălarea navetelor, trei tipuri de cuptoare: tunel, pe vatră fixă și rotativ, au făcut ca produsele de la "Casa Pâinii" să fie de cea mai bună calitate.

Brutăria are o capacitate de 1.800 de pâini pe oră și, în total, 3.800 de produse pe oră, pe lângă pâine fiind incluse și specialitățile.

“Anul trecut a fost o investiție de 1 milion de lei în hala nouă, plus modernizarea a tot ceea ce a însemnat rețeaua de gaze, electrică și suplimentarea cu cuptoarele de coacere. În august, anul acesta, discutăm de implementarea programului pe fonduri europene, de 500.000 de euro. Liniile vor veni undeva în august-septembrie. Este vorba de lina de patiserie-cofetărie congelată și pasteurizare. O să avem capacitatea să ne facem noi partea de umpluturi și de creme pentru cofetărie", a spus Florian Moruzi.










Plusul major pe care îl are "Casa Pâinii" este o fabricație corectă a produsului de la partea de malaxare și mixare a ingredientelor până la optimizarea felului de coacere pentru fiecare produs în parte.

În prezent, "Casa Pâinii" produce zece feluri de pâine ambalate. Noile ambalaje au inscripționate specificații reale, produsele fiind fără conservanți și amelioratori.

Florian Moruzi dă asigurări că ceea ce este inscripționat pe ambalaj, ca și ingrediente, este exact ceea ce conține produsul ce poarta marca "Casa Pâinii". 






 









 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox, 19 ianuarie: Sf. Cuv. Macarie cel Mare şi Macarie Alexandrinul; Sf. Ier. Marcu, Mitropolitul Efesului; Sf. Mc. Eufrasia

astăzi, 08:03

Dar, venind cei din sat, l-au făcut preot fără voia lui, deşi era încă tânăr. Deci, făcându-se acest lucru, Macarie a început să ducă o viaţă mai aspră, căci venea...

Valeriu Iftime la discuție cu Grozavu: ,,Le-am promis oamenilor din Botoșani că anul ăsta nu vor mai avea emoțiile de anul trecut”! (Video)

Saturday, 18 January 2025

Valeriu Iftime, finanțatorul clubului FC Botoșani, a postat, sâmbătă, 18 ianuarie, un clip video în care își arată mulțumirea către actualul antrenor al echipei FC Botoșani....

Creștinii ortodocși care respectă calendarul de stil vechi au marcat astăzi Ajunul Bobotezei și se pregătesc de sărbătorirea Botezul Domnului!

Saturday, 18 January 2025

Potrivit canoanelor bisericești, Mântuitorul Iisus Hristos a început să propovăduiască atunci când a împlinit 30 de ani, după ce a primit botezul în apa Iordanului d...