Vezi cum decurg lucrarile la nocturna si incalzirea gazonului de pe stadionul Municipal: "Vom juca acasa" - FOTO

Lucrarile la nocturna si la instalatia de incalzire a gazonului de pe stadionul Municipal din Botosani sunt in toi. Pana in acest moment a fost sapata fundatia pentru trei stalpi de nocturna, din cei patru existenti, iar marti dimineata se efectuau lucrari pentru fundatia ultimului stalp.

In paralel se sapa santuri pentru cablurile de electricitate si pana in acest moment totul decurge conforma planului. Chiar daca firma care a castigat licitatia a fost Energobit SA Cluj, lucrarile sunt efectuate de Elsaco Botosani, asta dupa ce firma din Cluj a subcontractat lucrarea.

Potrivit unui reprezentant al firmei Elsaco, pe stadionul Municipal urmeaza sa fie intinsi aproximativ 100 de km de cablu pentru nocturna si incalzirea in gazon. Cel mai dificil va fi atunci cand vor venit stalpii de nocturna, pentru ca acestia au aproximati 45 de m si va fi destul de greu atunci cand vor fi ridicati.

Viceprimarul Eugent Turcanu a efectuat marti o vizita la stadion, alaturi de cativa consilieri locali, si ii asigura pe suporteri ca FC Botosani va juca pe teren propriu, asta dupa ce a primit asigurari de la reprezentatii FRF si LPF care au fost la Botosani. 

"Am primit garantia din partea constructorului ca intre 25 iunie -7 iulie vor termina de efectuat incalzirea in gazon, pentru ca pana pe 15-20 iulie sa fie refacut gazonul pentru primul meci pe care il disputa FC Botosani acasa. La sfarsitul lunii iulie s-a facut garantia ca vor fi livrate materialele pentru nocturna si aici ma refer la stalpi, reflectoare, pentru ca la inceputul lunii august sa poata fi ridicati si montati. Cei de la FRF si LPF au venit la Botosani saptamana trecuta, au inspectat stadionul si au apreciat faptul ca se fac eforturi si vom juca acasa.", a declarat Eugen Turcanu.

Chiar daca nocturna nu va fi finalizata pana la startul noii editii de campionat, edilul spune ca oficialii FRF si LPF au dat asigurari ca FC Botosani va fi programata sa joace de la ora 18:00, pana cand nocturna va fi gata.





























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine și siguranță publică asigurate de jandarmi la hramul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași!

astăzi, 14:58

Jandarmeria Română, prin Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun” Bacău, va asigura, alături de celelalte structuri partenere, măsurile de ordine și siguranță publică...

Dansatorii din Botoșani fac cinste României la competiția din Cipru! (Foto)

astăzi, 14:38

Patru premii I, un premiu 3 și o mențiune au obținut sportivii din Botoșani care au reprezentat România la Cyprus Dance Fusion. Premiul I au obținut: Trio Choreography Fantasy - &ldqu...

Poliția de Frontieră Iași: În atenția șoferilor care tranzitează Punctul de Trecere a Frontierei Stânca!

astăzi, 12:45

Potrivit Poliției de Frontieră, în intervalul orar mai sus menționat, există posibilitatea înregistrării unor timpi crescuți de așteptare. Prin urmare, ”recomandăm participan...