Vezi cu cat ar putea creste salariile bugetarilor in 2011

Vezi cu cat ar putea creste salariile bugetarilor in 2011
Bugetarii ar putea primi din 2011 salariile marite cu procente de 20, 16, 12, 8, 4 sau 1, in functie de nivelul acestora. Salariile pana in 800 de lei vor beneficia de cea mai mare majorare, conform proiectului legii cadru a salarizarii bugetarilor. Proiectul a fost pus marti in dezbatere publica, potrivit Mediafax.

Salariile intre 600 si 800 de lei ar putea creste cu 20 la suta, cele cuprinse intre 801 si 1.000 de lei ar urma sa creasca cu un procent de 16 la suta, iar cele intre 1.001 si 1.500 de lei cu 12 la suta.

Cei care primesc salarii intre 1.501 si 2.000 de lei vor putea beneficia de majorari de 8 la suta iar cei cu salarii intre 2.001 si 2.500 de lei de patru procente in plus.

Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a declarat in urma cu cateva zile ca salariile vor creste substantial.

"Ca atare, cresterea salariala va pleca de la aceasta reducere, vor creste salariile, dar nu vor creste la toata lumea cu 25 la suta, ci, in medie, cu ceea ce reusim sa obtinem din restructurarea aceasta si tinand cont de aceasta anvelopa", a explicat Seitan.

Premierul Emil Boc a declarat, luni dupa-amiaza, la finalul discutiilor avute la Ministerul Muncii, ca bugetarii care au pierdut 25% din salarii, anul acesta, vor recupera o parte din bani in 2011.

"Am discutat despre Legea personalului platit din fonduri publice. (...) Principiul de baza al legii, de la care pornim, este acela ca cei care au pierdut prin diminuarea cu 25% vor recupera o parte din bani in 2011, dupa principiul ca cei cu salarii mici vor recupera un pic mai mult, iar cei cu salarii mari vor recupera mai putin", a declarat premierul Emil Boc, citat de ziare.com.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de colectare deșeuri electrice și electronice în municipiul Botoșani, iată care sunt punctele de colectare!

astăzi, 18:41
5

De ce să predai spre reciclare deșeurile de echipamente electrice?Deșeurile electrice și electronice conțin pe de-o parte substanțe periculoase pentru mediu și sănătate și pe de altă pa...

Botoșănean prins la ieșirea din oraș conducând fără permis o mașină cu numere false!

astăzi, 18:11
31

În cursul zilei de luni,29 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani –Biroul Rutier au oprit pe Șoseaua Iașului din municipiul Botoșani un autoturism condus...

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
38

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...