Vezi cine vrea sa planteze panselute in municipiul Botosani!

Vezi cine vrea sa planteze panselute in municipiul Botosani!
Doua firme s-au inscris la licitatia organizata de primarie pentru achizitionarea si plantarea florilor in municipiul Botosani.

Este vorba despre firmee Marisa Jarden si Cornell’s Floor.

Deschiderea ofertelor a avut loc miercuri, Marisa Jarden avand o oferta de 228.341 lei, iar Cornell’s Floor oferta de 306.290 lei.

Urmeaza ca cele doua oferte sa fie analizate si sa fie anuntat castigatorul, pentru ca apoi sa se parcurga perioada de contestatii.

Anul acesta s-a intarziat foarte mult plantarea florilor in oras, si cel mai probabil acestea vor fi puse in luna iunie.

Anul trecut, firma care a plantat a fost Marisa Jarden.

Municipalitatea va achiziţiona în acest an 135.000 fire de flori şi 2.500 de butaşi de trandafiri. În bugetul pe acest an s-au alocat 400.000 de lei pentru achiziţie flori şi întreţinere spaţii verzi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
531

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
58

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
63

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...