Supărarea orășeanului Lucian Mândruță: "Suntem o țară de țărani"!

Supărarea orășeanului Lucian Mândruță: "Suntem o țară de țărani"!
Lucian Mândruță a fost aspru criticat de către prietenii săi virtuali, după ce, ieri seară a scris pe contul său de facebook cuvinte dure și ironice despre țara în care s-a născut și trăiește.

Cunoscut fiind ca un împătimit al mersului pe două roți, Lucian Mândruță a ieșit,ca în fiecare seară, la o plimbare cu bicicleta. De data asta, jurnalistul a fost brusc deranjat de praful și mizeria din România. Fostul prezentator de știri a scris cu patimă un text în care își exprimă, revoltat, părerea despre …români și mai ales despre cei care sunt plătiți din bani publici.

"Am ieșit în seara asta cu bicicleta și-acum mă căznesc să-mi scot nisipul din ochi.Toate drumurile sunt pline de praf, pe care camioanele îl aruncă spre marginea drumului. Și sunt pline de praf pentru că la noi absolut orice lucrare, de la apă și până la curent, se face tăind asfaltul și lăsând în loc pământ.

Suntem o țară de țărani, care nu se simt bine dacă nu miros, mănâncă, trag pe urechi și bagă sub unghii pământ! Nu cred că e de mântuială treaba, cred că toți fac așa, înadins.

Pentru că toți meșterii sunt de la țară și toți șefii lor, pământ de flori! De-aia nici nu avem orașe, ci niste pauze între sate, cu câini vagabonzi și țărani în pantaloni și cravata care se căznesc să-și aducă aminte ce anume lipsește din viața lor.

Vaca bă, aia lipseste! Vaca, balega și pământul!

Ieșiți cu niște saci, adunați-l de la marginea drumui și duceți-l în casă! O să vedeți că vă simțiți imediat mai bine!", a scris jurnalistul.

"(…) Dacă tot urăști atât de mult țara asta și oamenii de aici, de ce nu ceri deportarea lor, să ai țara doar pentru tine (…)", a comentat unul dintre prietenii săi de pe facebook.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
23

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
130

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
163

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...