VEZI cine i-a luat locul lui Viorel Serbanoiu la conducerea IPJ! FOTO, VIDEO

VEZI cine i-a luat locul lui Viorel Serbanoiu la conducerea IPJ! FOTO, VIDEO
Inspectorul-sef Viorel Serbanoiu i-a cedat, astazi, atributiile lui Bogdan Frunzeti. Acesta s-a familiarizat cu activitatea institutiei si, cum se procedeaza la orice noua investitura, si-a cunoscut subalternii.

Locul inspectorului-sef al Inspectoratului Judetean de Politie Botosani a fost luat, pentru o zi, de catre un baietel in varsta de 11 ani, in clasa a IV-a la Scoala numarul 16 din municipiul Botosani.

La scurt timp dupa ce s-a instalat pe scaunul de sef al IPJ, baietelul s-a familiarizat cu activitatea institutiei si, cum se procedeaza la orice noua investitura, si-a cunoscut subalternii, afland totodata cu ce se ocupa fiecare compartiment din cadrul IPJ-ului.

O colega a lui Bogdan a fost, tot pentru o zi, politist rutier. Insotita de agenti de la Politia Rutiera, Petronela Podovei a iesit astazi in trafic si a tras pe dreapta soferii, solicitandu-se documentele si dandu-le chiar si sfaturi si anume sa respecte regulile de circulatie si sa se deplaseze cu prudenta.

Cei doi copii s-au aratat incantati de experienta si spun ca si-ar dori sa devina politisti, desi recunosc ca este o meserie grea.

"A fost bine sa fiu inspector-sef pentru o zi. Am vizitat institutia, am vazut tot ce se face. La Criminalistica mi-a placut cel mai mult. Mi-ar placea sa ma fac politist, sa apar lumea de raufacatori", a spus Bogdan Frunzeti.

"Mi-a placut ce am facut astazi si mi-as dori sa ma fac politist", a spus si Petronela.







Actiunea de astazi face parte dintr-o serie de evenimente prin care IPJ Botosani marcheaza Ziua Politiei Romane, sarbatorita pe data de 25 martie.




"Activitatea de astazi, pe care am desfasurat-o cu elevi ai Scolii generale numarul 16, ne-a incantat si pe noi in mod deosebit, copiii fiind un segment al societatii civile catre care ne indreptam in mod deosebit, prin actiuni preventive, astfel incat activitatea de astazi a venit ca o consecinta fireasca a altora", a declarat insp. pr. Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant al IPJ Botosani.







 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
142

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
515

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
209

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...