VEZI cine a primit locuinta sociala!

VEZI cine a primit locuinta sociala!
Consilierii locali au aprobat, in sedinta de joi, repartizarea locuintelor sociale din cartierul Cismea, a locuintelor de necesitate din Centrul Vechi, dar si rezolvarea situatiei locative a chiriasilor evacuati din Centrul Vechi din locuintele care au fost reabilitate (Vezi mai jos lista celor evacuati pe perioada lucrarilor si care au primit din nou locuinte).

Printre cei care au primit locuinte sociale se numara persoane evacuate din imobile retrocedate fostilor proprietari, cazuri sociale deosebite, respectiv familii cu multi copii sau familii in a caror componenta se afla bolnavi incadrati in gradul I de invaliditate.

La repartizarea spatiilor s-a avut in vedere ca numarul de camere al locuintei sa fie in concordanta cu numarul membrilor din familie.

"Intocmirea noilor contracte pentru persoanele si familiile care au primit repatitie, respectiv familiile mutate din Centrul vechi, care pana in prezent au avut calitatea de chiriasi in spatii puse la dispozitie pana la aceasta data, respectiv cei care sunt mutati din spatii improprii numarului de membri ai familiei, este conditionata de plata la zi a chiriei si a furnizorilor de utilitati. Daca in termen de 30 de zile de la primirea repartitiei acestia nu fac dovada ca au achitat la zi chiria si utilitatile de care au beneficiat isi pierd dreptul la spatiul primit", se arata in raportul de specialitate.

Evacuati din Centrul Vechi:

-Luminita Dura, Aglaia Raileanu, Mariana Mandachi, Vasile Neda, Neculai Aursulesei, Ioan Rudai si Portocala Rudai, Aurora Ochisor, Menada Azulufei, Dan Badarau, Leonard Cucu, Mihaela Ocu, Marilena Bozi, Viorel Ciobanasu, Elena Lavric, Stefania Fuior, Paula Lascarache, Maria Znacom, Monica Tataru, Maria Torodoc, Viorel Constantin, Stefania Stefanescu, Stefania Satcau, Elenea Haralamb, Maria Sauciuc, Alexandru Mocleasca, Lentuca Mihai, Sorin Roman, Paula Cananau, Mihai Husoschi, Constantin Sohotchi, Maria Biliuta, Gabriel Avadanei, Gheorghe Zarafan, Elena Geanina Murgu, Constantin Murgu, Laurentiu Lascarache, Aglaia Ceaunica, Constantin Tipu.

Cazuri sociale:

-Rodica Sarbu, Cornelia Bujnita, Anisoara Caliniuc, Brandus Costel Gradinaru, Iuliana Rudnitki, Mihaela Calinescu, Adriana Rachitanu, Violeta Curca, Simona Dibu, Daniel Dumitru Filip, Ioan Irodica, Liliana Gavrilov, Daniela Cimpeanu, Mihaela Lascarache, Margareta Sava, Luara Cretanu, Daniela Ignat, Costel si Gabriela Iorgu, Nadia Ciobotaru, Doina Torodoc, Beatrice Lupu, Marcela Ispas, Ovidiu Victor Butnariuc, Valerica Stavara, Camelia Zaleschi, Mihai Cristian Morosanu, Viorica Costiniuc, Maura Bogatu, Simona Moisa, Irina Stanuc, Cristina Basarab, Carmen feraru si Costel si Dorica Simiriuc.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de botoșăneni au fost selectați în vederea angajării la Bursa Locurilor de Muncă!

astăzi, 14:28

La Bursa Locurilor de Muncă, desfășurată vineri dimineață, au participat 665 de cetățeni interesați să intre pe piața muncii. Din cei 665 care au fost prezenți, 135 au fost selectați pent...

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
93

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
205

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...