Vezi cine a câștigat excursia la Disneyland, oferită de Uvertura Mall!

Vezi cine a câștigat excursia la Disneyland, oferită de Uvertura Mall!
Duminica, 12 Mai, Uvertura Mall a desemnat castigatorii concursului de pictat oua si a organizat extragerea castigatorilor in cadrul Tombolei Uvertura Mall iti aduce in oras cel mai darnic iepuras.

Concursul de pictat oua gigant a fost organizat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Botosani si a beneficiat de participarea a 8 scoli primare din Botosani, fiecare scoala fiind reprezentata de o echipa formata din 6 elevi si 2 coordonatorii. In competitie au intrat creatii realizate de elevii scolilor 6, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 17.

Oul gigant, pictat de echipa scolii Nr. 11, a fost desemnat castigator in urma voturilor primite pe pagina de Facebook a Uvertura Mall.

Pe locurile 2 si 3 s-au plasat creatiile elevilor de la scolile Nr. 14, respectiv Nr.12.



Premiile oferite castigatorilor au constat in vouchere de cumparaturi oferite de partenerul evenimentului Go Sport pentru ocupantii locului I si pachete cu dulciuri oferite de Carrefour pentru ocupantii locurilor II si III.

Toti participantii la concurs au primit diplome si vouchere la partenerii Mischa Kids si BAMP Play ZONE. Evenimentul s-a bucurat de participarea unui reprezentant al Inspectoratului Scolar Botosani, reprezentanti ai scolilor concurente, parintilor si copiilor.

Atmosfera evenimentului a fost asigurata de trupa de dans G Power.

Duminica seara s-a incheiat si campania Uvertura Mall iti aduce in oras cel mai darnic iepuras si a avut loc extragerea castigatorilor in cadrul tombolei, marele premiu fiind o excursie la Disneyland Paris pentru 3 persoane castigat de Carmen Calistru.

In cadrul tombolei au mai fost acordate 4 premii constand in pachete de cinci vouchere de cumparaturi in valoare de 130 de Ron.



Castigatorii voucherelor sunt Nimigzan Danut, Petraru Bianca Andreea, Tudurachi Lenuta si Nedelcu Irina-Adriana. Evenimentele de duminica incheie seria de manifestarilor organizate de Uvertura Mall in preajma Pastelui. La Uvertura Mall toti botosanenii sunt asteptati sa se bucure de evenimentele si surprizele pregatite pentru ei, in cea mai indragita locatie de shopping si divertisment din oras. ***

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

astăzi, 22:29
11

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
118

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
357

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...