Vezi ce se întâmplă cu panourile lui Ţurcanu!

Zeci de panouri pe care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, şi-a trecut datele de contact, panouri care au fost montate în întreg judeţul, vor afişa de acum înainte alte informaţii decât cele pe care le-a dorit la vremea respectivă şeful judeţului.

Potrivit actualului preşedinte al Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, pe aproximativ 30 de panouri vor fi trecute informaţii despre obiectivele de interes turistic din judeţul Botoşani, pentru cele care nu au avut autorizaţie de construcţie se va încerca obţinerea acestei autorizaţii.

Sunt însă şi zeci de panouri care au dispărut, fiind furate, în acest sens Consiliul Judeţean sesizând şi Poliţia.

“Avem o gândire de rebranduire. Au fost vreo 200 şi ceva de panouri, o parte au fost ridicate, o parte furate. Undeva la 20-30 de panouri vor fi rebranduite cu Memorialul Ipoteşti, cu Muzeul Judeţean, cu obiectivele turistice din judeţul Botoşani. Nu toate panourile au autorizaţie de construcţie pentru că la vremea aceea s-au solicitat dar nu s-au dat, mai ales că o parte voiau şi pe bani. Vrem să revenim şi pentru că promovăm date de interes judeţean să solicităm aceste autorizaţii  fără a ni se mai cere o sumă de bani. Vom face un alt mod de promovare a judeţului", a menţionat Gheorghe Sorescu.

260 de panouri au fost montate in 2013, pe banii Consiliului Judetean. Banii cheltuiti pe aceste panouri, 137.000 de lei, au fost imputati de Curtea de Conturi, dar Consiliul Judetean a contestat decizia si a avut castig de cauza. 

 

Spune-ne opinia ta