În stare gravă după ce a căzut sub o căruţă!

Un dorohoian în vârstă de 67 de ani ajuns în stare gravă la spital după ce una dintre roţile unui faeton i-a trecut peste piept.

Bărbatul a vrut să iasă sâmbătă cu atelajul din curte dar i s-a făcut rău şi a căzut sub acesta, una dintre roţi trecând peste pieptul său.

Rudele au solicitat ajutorul cadrelor medicale, bărbatul fiind adus cu o ambulanţă la camera de gardă a Spitalului Municipal Dorohoi, de unde a fost direcţionat spre Unitatea de Primiri Urgenţe din Botoşani.

Pe drum, acesta a intrat stop cardio-respirator, fiind resuscitat de medicul de pe ambulanţă, iar în UPU a intrat din nou în stop, dar medicii au reuşit să îl readucă la viaţă.

După ce a fost stabilizat bărbatul a fost internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Mavromati. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Diplomă de Vrednicie pentru botoșăneanul care salvează inimi: ”Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă” (Foto)

astăzi, 10:48

Vlad Plăcintă a primit, din partea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Diploma de Vrednicie pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul ...

Razii de amploare, noaptea trecută, în Botoșani. Peste 50 de sancțiuni, un șofer drogat a fost scos din trafic! (Foto)

astăzi, 10:26

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul celor de investigații criminale, a polițiștilor rutieri, a celor din cadrul subunităților de poliție și a jandarmilor și po...

Tânără amenințată cu moartea, botoșănean ridicat de polițiști și băgat în arest! (Video)

astăzi, 09:59

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul ...