VEZI ce sancţiune a primit şoferul care a parcat pe trecerea de pietoni!

Poliţia municipiului Botoşani s-a sesizat în legătură cu şoferul care a parcat, ieri, în zona Colegiului Naţional "A.T.Laurian", identificând conducătorul auto. De asemenea, conform unui comunicat remis redacţiei, şoferul a fost sancţionat.

Redăm integral comunicatul IPJ:

"În urma apariţiei în publicaţia dumneavoastră, în ziua de 05.06.2014, a materialului de presă intitulat "POZA ZILEI! O parcare de nota 1: "Garantez că pot parca şi în mijlocul străzii şi nu se întâmplă nimic!", conţinând imaginea unui autoturism parcat neregulamentar pe strada Nicolae Iorga din municipiul Botoşani, vă informăm următoarele:

Conducerea Poliţiei municipiului Botoşani a dispus măsuri de identificare a proprietarului/conducătorului autoturismului respectiv, precum şi de verificare a aspectelor semnalate în presă.

Poliţiştii rutieri au identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 18 ani, din comuna Curteşti, judeţul Botoşani, stabilindu-se că la data de 05.06.2014, în jurul orei 11.00, acesta a oprit neregulamentar autoturismul în zona intersecţiei dintre străzile Nicolae Iorga şi Cuza Vodă din municipiul Botoşani, pe marcaj pentru trecere de pietoni.

Faţă de conducătorul auto a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în cuantum total de 170 lei, cu aplicarea sancţiunii complementare a 2 puncte de penalizare, conform art.108 al.1, lit.a, pct.8 din O.U.G. 195/2002 republicată".

VEZI si O parcare de nota 1: Garantez ca pot parca si in mijlocul strazii si nu se intampla nimic

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime a reacționat după FC Botoșani - Rapid: ”Băiatul meu de suflet!”

astăzi, 20:53

Valeriu Iftime a vorbit imediat după meciul cu Rapid și a ținut să puncteze faptul că portughezul Aldair l-a dat pe spate în urma evoluției sale împotriva giuleștenilor. De aseme...

FC Botoșani – Rapid 2-0, VICTORIE mare pe Municipal!

astăzi, 20:11

Aproape 5000 de suporteri au fost prezenți la meci, suporterii înfruntând ploaia și aplaudând succesul fotbaliștilor botoșăneni, antrenați de Liviu Ciobotariu. Rapid a benefici...

Vești bune pentru șoferi: Modul de aplicare a amenzii pentru lipsa rovinietei va fi schimbat

astăzi, 19:20

Documentul prevede o perioadă de 24 de ore pentru plata taxei pentru drumurile naționale. Proiectul de lege a primit deja aviz favorabil de la Comisia de Transport și Infrastructură și va ajun...