Vezi ce s-a gasit in casele suspectilor la perchezitiile de luni! VIDEO

Vezi ce s-a gasit in casele suspectilor la perchezitiile de luni! VIDEO
Procurorii D.I.I.C.O.T au gasit in casele perchezitionate, luni, la suspectii din cele doua dosare de contrabdana cu tigari un intreg arsenal de care acestia s-ar fi folosit in realizarea activitatilor infractionale.

Membrii retelelor erau foarte bine dotati, avand girofare, cuie pentr spart anvelope, cagule, spray paralizant si bate de baseball.

In timpul perchezitiilor, in locuintele acestora s-au mai gasit telefoane, cartele, bani si tigari de contrabanda.

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism –  Biroul  Teritorial Botoşani împreună cu  ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ şi Vaslui, Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, Suceava, Timişoara şi Iaşi, D.G.A - Serviciul Judeţean Anticorupţie Botoşani, respectiv Inspectoratelor de Poliţie Judeţene  Botoşani şi  Suceava, au efectuat la data de 11.11.2013 un număr de 78 percheziţii domiciliare în cadrul unor acţiuni vizând destructurarea a două grupări  infracţionale specializate în contrabanda cu ţigări.  

În cauză există suspiciunea rezonabilă că membrii grupărilor organizate au t claudia: rezonabilă că membrii grupărilor organizate au traficat, în perioada  februarie - noiembrie 2013, cantitatea de 597.351 pachete de ţigări introduse prin contrabandă în ţară, reuşindu-se în perioada de monitorizare confiscarea cantităţii de aproximativ 100.000  pachete de ţigări de diferite mărci.  

Procurorii  D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Botoşani efectuează cercetări cu privire la 75 de învinuiţi,  în cauze fiind emise  mandate de aducere în vederea audierii.  

Suportul de specialitate a fost asigurat de Serviciul Român de Informaţii, Direcţia Operaţiuni Speciale şi Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă.  

Acţiunile au fost realizate cu sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră şi Inspectoratelor de Jandarmi Judeţene Botoşani şi Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
5

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
337

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
368

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...