Florin Ghiorghita catre viceprimarul PSD: “Vom iniţia un proiect de hotărâre de CL pentru a scăpa orașul de singurul viceprimar care a închiriat un spatiu unei firme care vindea droguri”

Florin Ghiorghita catre viceprimarul PSD: “Vom iniţia un proiect de hotărâre de CL pentru a scăpa orașul de singurul viceprimar care a închiriat un spatiu unei firme care vindea droguri”
Declaraţia făcută, luni, de viceprimarul Cosmin Andrei, precum că Florin Ghiorghiţă nu ar cunoaşte legea de i-a cerut să facă un raport în scris cu ceea ce a făcut în deplasările în ţară l-a enervat pe democrat-liberal.

Într-o postare pe Facebook, consilierul local Florin Ghiorghiţă face referire la o posibilă schimbare din funcţie a viceprimarului social-democrat.

“Domnul încă viceprimar Cosmin Andrei da încă o data dovada unei infatuari ieșita din comun. La interpelarea unui consilier municipal (si cetățean al Botosaniului) el este obligat sa dea un răspuns scris. Indiferent dacă este vorba despre o vacanța făcută pe bani publici in tara sau străinătate. Țin sa reamintesc domnului puțin confuz (probabil de la ceaiuri) Cosmin Andrei ca dumnealui este reprezentantul consiliului local in executivul primăriei, este plătit din bugetul local (din banii tuturor botosanenilor) si trebuie sa dea socoteala consiliului local indiferent dacă gradul dumnealui de ingamfare sau de cunoaștere a legii ii permite. Si dacă tot este de dat socoteala va rog sa raspundeti cetățenilor cum ați reușit sa achizitionati tei cu 450 RON bucata (12 RON in realitate), cum ați achiziționat motofreze chinezarii la pret de husqvarna (se vb de un comision de 20.000 euro), cum ați organizat festivalul verii unde se aude de un comision de 75000 euro, cum v-ați prezentat raportul de activitate la un an de mandat, si multe altele. Si va asigur de faptul ca nu cunosc foarte bine legea penală si pentru toate astea voi face ceva adrese către parchet si DNA. Cică ei o cunosc mai bine si poate lor le veți răspunde in scris. Dacă nu sunteți in stare sa scrieti, va rog sa dictati secretarei. Ea știe. Si va mai asigur de un lucru: atât cât cunosc legea, cred ca împreuna cu o treime din colegii mei din consiliul local vom initia un proiect de hotărâre de consiliu local pentru a scapă orașul de singurul viceprimar care a inchiriat un spatiu unei firme care vindea droguri copiilor noștri. Si din postura de consilier poate veți putea răspunde in scris organelor de cercetare penală despre afacerile pe cere se aude ca le-ați făcut. Oare or fi adevărate? O sa vedem. Succes", este postarea de pe Facebook a lui Florin Ghiorghita.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
24

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
373

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...