Vezi ce note au obtinut vamesii la proba scrisa!

Vezi ce note au obtinut vamesii la proba scrisa!
Vamesii botosaneni au sustinut pe 18 si 19 iulie proba scrisa in cadrul examenului pe post organizat de ANAF, proba orala fiind programata sa aiba loc pe 21 si 22 iulie, la sediul Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale Iasi.

La Iasi au fost examinati vamesii de la Regionala Iasi si de la Regionala Galati, in total fiind vorba despre peste 350 de vamesi.

La nivelul Autorităţii Naţionale a Vămilor sunt organizate patru centre de testare profesională a funcţionarilor publici şi a personalului încadrat pe funcţii contractuale, în următoarele locaţii: Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Timişoara.

Personalul vamal din judeţul Botoşani a susţinut examenul în centrul de testare Iaşi, unde pentru Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale şi structurile subordonate sunt disponibile 79 de posturi, fiind înscrişi 123 de candidaţi.

Lista functionarilor admisi/respinsi la proba scrisa la examenul de testare profesionala din data de 19.07.2011

Lista functionarilor admisi/respinsi la proba scrisa la examenul de testare profesionala din data de 18.07.2011

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
20

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
270

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
234

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...