Vezi ce a pregătit Uvertura Mall pentru Paşte

Vezi ce a pregătit Uvertura Mall pentru Paşte
În apropierea Sărbătorilor pascale Uvertura Mall a pregătit surprize, atât pentru cei care doresc să aleagă cele mai inspirate cadouri, cât și pentru cei care poftesc la cele mai proaspete produse pentru masa de Paște.

Pregătirile de sărbătoare au început deja, iar pentru masa de Paște se recomandă cumpărături chibzuite.

Piața Agroalimentară din Uvertura Mall îi așteaptă pe botoșăneni cu produse proaspete și cele mai bune prețuri din oraș. În plus, cumpărătorii au șansa de a câștiga zeci de coșuri cu bunătăți de la producătorii locali.

La H&M iepurașul vine cu reduceri, special pentru cei mici. Colecţia de primăvara H&M Kids are în această săptămână prețuri incredibile la toate rochițele, tricourile și pantalonii. Tot săptămâna aceasta, 14 - 20 aprilie, spațiul de joacă Mischa Kids oferă ouă de ciocolată tuturor copiilor care îi trec pragul.

Sabrini a pregătit până la sfârșitul lunii reduceri de 50% la toate bijuteriile din argint și de 35% pentru ceasurile Jacques Lemans. Bijuteriile din aur cu perle, diamante sau pietre prețioase vor avea o reducere de 10%.

Kenvelo oferă în această perioadă reduceri de 50% la toate articolele din colecția primăvară-vară 2014. Magazinul Steilmann are o promoție specială de Paște, în perioada 17 – 22 aprilie: reduceri pentru primul produs achiziționat de 10%, iar la al doilea de 20%.

În perioada 14 – 19 aprilie, cumpărăturile din magazinul Sense sunt răsplătite cu vouchere cadou în valoare de 50 de lei. 

Acestea sunt doar o parte din surprizele oferite în această perioadă celor care aleg să-și petreacă timpul la shopping, distracție și relaxare în Uvertura Mall. 

Programul special de Paște al magazinelor:

Sâmbătă, 19 aprilie, 10:00 – 18:00
Duminică, 20 aprilie, închis.
Luni, 21 aprilie, 10:00 – 22:00


Excepție de la acest program fac cele 3 cafenele, Kafeteque, Navia Cafe, Sofie’s Cafe şi clubul Chicago Cash. Acestea vor avea program prelungit şi vor fi deschise inclusiv duminică, 20 aprilie.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
63

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
93

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
86

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...