Vezi câți bani sunt necesari pentru ca Teatrul "Mihai Eminescu" să funcționeze în alt spațiu

Vezi câți bani sunt necesari pentru ca Teatrul "Mihai Eminescu" să funcționeze în alt spațiu

 Traian Apetrei  

Pe perioada cât clădirea Teatrului "Mihai Eminescu" va fi în reabilitare spectacolele se vor ține fie la Casa Sindicatelor, fie la Casa Tineretului.

Traian Apetrei, directorul Teatrului a menționat că deocamdată nu s-a luat o decizie, urmând a se face o analiză și a se stabili care este spatiul cel mai bun pentru desfășurarea activității.

De asemenea, conducerea Teatrului a solicitat Primăriei alocarea de fonduri, cheltuielile cu mutarea și plata chiriei fiind estimate la 200.000 de lei pe an.

“Primăria va stabili o comisie cu competenţele necesare, desigur şi cu specialişti din teatru, care să compare ofertele celor două locaţii posibile. Banii au fost solicitaţi pentru mutare, pentru o serie de îmbunătăţiri fără de care nu ne putem desfăşura activitatea acolo, respectiv instalaţii de sunet, instalaţii de lumini, alte compartimentări care sunt necesare acolo şi chiria", a declarat Traian Apetrei.

Proiectul privind reabilitarea Teatrului "Mihai Eminescu" are o valoare de 5 milioane de euro, finanțarea fiind din fonduri europene.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
245

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
308

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
240

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...