Vezi cât costă lucrările de anvelopare la Secția de Obstetrică și Ginecologie

Vezi cât costă lucrările de anvelopare la Secția de Obstetrică și Ginecologie
Comitetul Director al Spitalului Județean Mavromati, întrunit marți în ședință, a dat avizul pentru realizarea investiției de la Secția de Obstetrică și Ginecologie, constând în anveloparea termică a clădirii.

Această lucrare nu a fost prinsă în proiectul privind reabilitarea și modernizarea unității spitalicești și care s-a realizat cu fonduri de la Banca Mondială, motiv pentru care a fost necesară întocmirea unei noi documentații, care a fost transmisă la Ministerul Sănătății.

Pentru a se îndeplini procedura de aprobare a investiției a fost nevoie și de avizul Comitetului Director al Spitalului Județean, în subordinea căruia funcționează Secția de Obstetrică și Ginecologie.

"Anveloparea termica la Secția de Obstetrică și Ginecologie nu fusese prinsa în proiectul de reabilitare și pentru a îndeplini procedura de aprobare a investiției a fost dat avizul favorabil. Valoarea devizului general de execuție a lucrărilor este de 6,5 milioane de lei", a declarat Ioan Asaftei, directorul de îngrijiri al Spitalului Județean.

Banii pentru realizarea investiției ar urma să vină de la Ministerul Sănătății.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
283

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
123

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
127

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...