Vezi câștigătorii concursului “Ce poți face din capace de PET-uri?”

Vezi câștigătorii concursului “Ce poți face din capace de PET-uri?”
După mai multe ore în care elevii care care au participat la concursul “Ce poți face din capace de PET?" au construit mozaicuri din capace de PET-uri cu tematici de mediu, au fost desemnați și câștigătorii.

Premiul I, la gimnaziu, a revenit Școlii din Dângeni, iar la clasele primare premiul I a revenit Școlii nr. 11 din municipiul Botoșani. Fiecare echipă a primit din partea organizatorilor câte o bicicletă.

Locul II la clasele primare a fost obținut de Școala din Orășeni Deal, iar la clasele V-VIII premiul a revenit Școlii nr. 7 din Dorohoi.Participanții au primit seturi pentru tenis de masă.

Locul III la clasele primare a revenit Școlii din Roma, iar la gimnaziu premiul a fost adjudecat de Școala nr. 7 Botoșani.Premiile au constat în mingi de fotbal.

La ediția de anul acesta a concursului “Ce poți face din capace de PET-uri" au participat peste 600 de elevi din clasele I-VIII de la unități de învățământ din întreg județul Botoșani.

Cu toții au primit șepci, tricouri și diplome.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
139

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
226

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
100

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...