Vezi câștigătorii concursului “Ce poți face din capace de PET-uri?”

Vezi câștigătorii concursului “Ce poți face din capace de PET-uri?”
După mai multe ore în care elevii care care au participat la concursul “Ce poți face din capace de PET?" au construit mozaicuri din capace de PET-uri cu tematici de mediu, au fost desemnați și câștigătorii.

Premiul I, la gimnaziu, a revenit Școlii din Dângeni, iar la clasele primare premiul I a revenit Școlii nr. 11 din municipiul Botoșani. Fiecare echipă a primit din partea organizatorilor câte o bicicletă.

Locul II la clasele primare a fost obținut de Școala din Orășeni Deal, iar la clasele V-VIII premiul a revenit Școlii nr. 7 din Dorohoi.Participanții au primit seturi pentru tenis de masă.

Locul III la clasele primare a revenit Școlii din Roma, iar la gimnaziu premiul a fost adjudecat de Școala nr. 7 Botoșani.Premiile au constat în mingi de fotbal.

La ediția de anul acesta a concursului “Ce poți face din capace de PET-uri" au participat peste 600 de elevi din clasele I-VIII de la unități de învățământ din întreg județul Botoșani.

Cu toții au primit șepci, tricouri și diplome.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
777

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
76

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
300

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...