Vezi câștigătorii concursului “Ce poți face din capace de PET-uri?”

Vezi câștigătorii concursului “Ce poți face din capace de PET-uri?”
După mai multe ore în care elevii care care au participat la concursul “Ce poți face din capace de PET?" au construit mozaicuri din capace de PET-uri cu tematici de mediu, au fost desemnați și câștigătorii.

Premiul I, la gimnaziu, a revenit Școlii din Dângeni, iar la clasele primare premiul I a revenit Școlii nr. 11 din municipiul Botoșani. Fiecare echipă a primit din partea organizatorilor câte o bicicletă.

Locul II la clasele primare a fost obținut de Școala din Orășeni Deal, iar la clasele V-VIII premiul a revenit Școlii nr. 7 din Dorohoi.Participanții au primit seturi pentru tenis de masă.

Locul III la clasele primare a revenit Școlii din Roma, iar la gimnaziu premiul a fost adjudecat de Școala nr. 7 Botoșani.Premiile au constat în mingi de fotbal.

La ediția de anul acesta a concursului “Ce poți face din capace de PET-uri" au participat peste 600 de elevi din clasele I-VIII de la unități de învățământ din întreg județul Botoșani.

Cu toții au primit șepci, tricouri și diplome.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

MIPE și Ministerul Educației lansează un apel de proiecte dedicat activităților educative din afara sălii de clasă

astăzi, 10:40
105

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, alături de Ministerul Educației, lansează apelul de ...

ISU Botoșani: Coșurile de fum defecte și necurățate au dus la producerea a peste 80 de incendii anul acesta

astăzi, 10:11
49

De la începutul anului 2021 și până în momentul actual, peste 80 de incendii s-au produs din cauza coșurilor de fum defecte, necurățate de funingine sau neprotejate termic faț...

„FOOD LAB- Translate Recipes into Chemistry Language”, proiect Erasmus+ derulat de o școală din județ

astăzi, 09:32
91

În perioada 19-22 octombrie 2021, 17 elevi și 4 profesori de la Școala Gimnazială nr.1 Ungureni au participat la activitățile din cadrul mobilității transnaționale de proiect Erasmus + d...