Vezi câștigătorii concursului “Ce poți face din capace de PET-uri?”

Vezi câștigătorii concursului “Ce poți face din capace de PET-uri?”
După mai multe ore în care elevii care care au participat la concursul “Ce poți face din capace de PET?" au construit mozaicuri din capace de PET-uri cu tematici de mediu, au fost desemnați și câștigătorii.

Premiul I, la gimnaziu, a revenit Școlii din Dângeni, iar la clasele primare premiul I a revenit Școlii nr. 11 din municipiul Botoșani. Fiecare echipă a primit din partea organizatorilor câte o bicicletă.

Locul II la clasele primare a fost obținut de Școala din Orășeni Deal, iar la clasele V-VIII premiul a revenit Școlii nr. 7 din Dorohoi.Participanții au primit seturi pentru tenis de masă.

Locul III la clasele primare a revenit Școlii din Roma, iar la gimnaziu premiul a fost adjudecat de Școala nr. 7 Botoșani.Premiile au constat în mingi de fotbal.

La ediția de anul acesta a concursului “Ce poți face din capace de PET-uri" au participat peste 600 de elevi din clasele I-VIII de la unități de învățământ din întreg județul Botoșani.

Cu toții au primit șepci, tricouri și diplome.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie dispărută ieri de la domiciliul din Franța, sunați la 112 dacă ați vazut-o!

astăzi, 19:52
41

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 37 de ani care la data de 11 iunie a.c. a părăsit domiciliul din Franța, fără a preciza locul în care se d...

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea : Ziua de 15 octombrie va fi declarată „Ziua Părinţilor de Îngeri”, părinții primesc consiliere gratuită!

astăzi, 19:40
29

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea pentru instituirea zilei de 15 octombrie ca Ziua naţională de comemorare a copiilor decedaţi în timpul sarcinii, la naştere sau p&ac...

Un medicament pentru tratarea diabetului va dispărea din farmacii, cu ce va fi înlocuit!

astăzi, 18:41
110

„Conform informaţiilor primite din partea deţinătorului autorizaţiei de punere pe piaţă (DAPP), medicamentul OZEMPIC (SEMAGLUTIDUM), în toate cele trei concentraţii (0,25 mg; 0,5 mg...