Copiii au petrecut de ziua lor la manifestările organizate de Primărie-FOTO

Copiii au petrecut de ziua lor la manifestările organizate de Primărie-FOTO
Copii de toate vârstele, însoțiți de părinți sau bunici, au participat, sâmbătă la manifestările cultural artistice și sportive organizate de Primăria Botoșani, pe Bulevardul Mihai Eminescu și în Parc, cu prilejul Zilei Copilului.

Micuții au avut parte de spectacole de dans, au putut desena pe asfalt sau juca tenis de masă, au urmărit demonstrații de arte marțiale, și au putut viziona și piesa “Trăistuța cu povești pusă în scenă de actorii de la Teatrul Vasilache.

Pe parcursul întregii zile au fost organizate și diferite concursuri.

De asemenea, copiii prezenți pe Bulevard și pe Pietonalul Unirii au primit din partea municipalității și pachete cu dulciuri. Prezent la manifestări a fost și primarul Ovidiu Portariuc.

“Suntem alături de copii și ne bucurăm că au venit în număr atât de mare. Am încercat să organizăm activități variate, de la activități sportive, desene, teatru pentru copii. Încercăm să îi facem mai veseli. Am pregătit și pachete cu dulciuri, cu cărți de colorat", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Și Parcul Mihai Eminescu s-a transformat, de 1 iunie, într-un adevărat furnicar. Sute de copii au luat cu asalt spațiul de joacă, accesul fiind gratuit. Îmbulzeală mare a fost și la hridrobiciclete.













 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
7

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
18

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
34

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...