VEZI care drumuri sunt inchise in judetul Botosani!

VEZI care drumuri sunt inchise in judetul Botosani!
Mai multe drumuri judetene si sectoare de drum national raman in continuare inchise circulatiei.

Luni dimineata, la ora 09.00, era inchis circulatiei DN 24C, pe toate tronsoanele, de la Radauti Prut pana la limita cu judetul Iasi.

Potrivit directorului Sectiei Drumuri Nationale, din cauza viscolului circulatia se desfasoara cu dificultate intre Botosani si Stefanesti si Stanca si Vama Stanca.

Inca de duminica seara, circulatia a fost inchisa pe tronsoanele de drum judetean Ghireni-DN 24C, Mihalaseni-24C, Rauseni-Calarasi-Libertatea-DN 24C si Ruseni-Rediu-limita cu judetul Iasi.

De asemenea a fost inchis circulatiei si tronsonul de drum judetean DN 29-Dangeni. In aceasta dimineata a fost inchis si drumul judetean Cotusca-Mileanca.

Traficul este ingreunat din cauza viscolului si pe  drumul judetean Flamanzi-Prajeni-limita cu judetul Iasi.

Potrivit directorului Directiei Judetene de Drumuri si Poduri este posibil sa fie inchise si alte tronsoane de drumuri judetene.

La aceasta ora, actioneaza 36 de utilaje pe drumurile judetene, dintre care doua autofreze, iar pe drumurile nationale actioneaza 16 utilaje. In continuare ninge viscolit in judet.

Luni dimineata, drumarii de la DJDP au intervenit pentru deblocarea unui microbuz scolar ramas inzapezit, care mergea pe relatia Mileanca-Codreni pentru a lua elevii, desi toate scolile din mediul rural sunt inchise.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce riscă botoșănenii care nu folosesc toți banii de pe cardurile de energie!

astăzi, 17:32
6

Teoretic, aceste carduri ar fi trebui să expire la finele lunii aprilie, dar Guvernul a anunțat prelungirea valabilității cardurilor de energie până la data de 31 mai.Prin intermediul u...

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
110

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
37

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...