Vezi când vor fi gata lucrările la Piaţa Viilor! FOTO

Lucrările la Piaţa Viilor, din municipiul Botoşani, ar fi trebuit finalizate la jumătatea lunii februarie, potrivit termenului iniţial din proiect, dar acesta nu a putut fi respectat.

Potrivit directorului Urban Serv, Simion Drelciuc, acestea au fost întârziate de faptul că la deschiderea şantierului, firma care execută lucrările a descoperit că trebuiesc făcute lucrări suplimentare la structura de rezistenţă, care nu au fost prinse în proiectul iniţal.

În aceste condiţii, termenul de finalizare a investiţiei a fost decalat, lucrările urmând a fi finalizate în luna mai.

“La hala de lactate înţelegerea a fost ca partea pe care trebuia să o susţină Urban Serv-ul, suportarea unor costuri, noi am făcut procedurile de rigoare, constructorul se află în termen. Înţelegea a fost finele lunii martie, începutul lunii aprilie. Pe partea de construcţie a halei de legume acolo un termen iniţial era jumătatea lunii februarie, când ar fi trebuit finalizată. Nu s-a putut respecta termenul şi principala motivaţie au fost lucrările ascunse privind structura de rezistenţă. În cadrul proiectului se păstra structura de rezistenţă veche", a precizat Simion Drelciuc.

Reabilitarea Pieţei Viilor costă circa 200.000 de euro, lucrările fiind executate de firma Aquaterm.




 

 

Spune-ne opinia ta