Vești bune pentru pietonii și șoferii botoșăneni. Calvarul de pe strada Sucevei ia sfârșit

De joi, strada Sucevei este animată nu doar de mașini și pietoni, ci și de echipele de muncitori care execută marcajele la trecerile de pietoni.

Lipsa marcajelor pietonale a făcut obiectul unei interpelări în cadrul ședinței de Consiliu Local de marți, 31 octombrie 2023.

Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani a motivat lipsa marcajelor pietonale de pe Strada Sucevei, prin faptul că se dorește achiziționarea unei vopsele speciale, pe care constructorul a comandat-o din import, ceea ce a dus la întârzieri în finalizarea acestor lucrări.

În ultima perioadă de timp, tot mai mulți botoșăneni și-au exprimat indignarea față de lipsa de reacție a reprezentanților Primăriei, în ceea ce privește lipsa marcajelor pietonale din zonă, având în vedere siguranța participanților la trafic, deopotrivă pietoni și șoferi.

Din fericire, nu s-a întâmplat niciun eveniment rutier grav în acest interval de timp.

În cadrul ședinței de Consiliu Local de marți, 31 octombrie 2023, o parte din consilierii locali și-a exprimat nemulțumirea cu privire la faptul că, după mai multe săptămâni de la finalizarea lucrărilor de asfaltare a străzii Sucevei, conducerea Primăriei Botoșani nu a întreprins măsuri pentru marcarea trecerilor de pietoni.






 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta