VESTI BUNE PENTRU LAURA IRIMIA! - completare

VESTI BUNE PENTRU LAURA IRIMIA! - completare

 LAURA IRIMIA  

Laura Irimia, botosaneanca de 32 de ani, care se lupta cu o boala crancena, are motive sa spere!

Este unul dintre cazurile fericite, jurnalistii care au fost sensibili la suferinta unui om determinandu-i pe guvernanti sa intervina la timp pentru a o salva pe Laura, mama a doi copii, diagnosticata cu neurinom acustic!

Situatia Laurei a fost prezentata atat in media  scrisa, electronica, TV din Botosani, pe bloguri si forumuri, precum si in presa nationala. 


Dupa mediatizarea cazului, Ministerul Sanatatii a intervenit in aceste zile, transmitand catre Directia de Sanatate Publica Botosani sa ii ofere tot sprijinul botosanencei! Reprezentantii ministerului au precizat ca suma necesara operatiei este disponibila la ora actuala si se pot incepe pregatirile necesare pentru o operatie in strainatate.

La aflarea vestii, femeia a izbucnit in lacrimi, nevenindu-i sa creada ca ajutorul ar putea veni chiar de la Minsterul Sanatatii, atunci cand nu mai spera nimic, spun reprezentantii DSP Botosani.

"In urma articolelor din presa, am fost sunati de la minister in cursul zilei de marti si ni s-a transmis sa ne ocupam in cel mai scurt tmp de dosarul acestei persoane, pe care sa il trimitem la Bucuresti. Acestia si-au dat deja acordul de principiu pentru a achita cheltuielile opertiei in strainatate si urmeaza sa se ia o decizie finala in zilele urmatoare", a precizat Gabriel Oprisanu, director medical in cadrul DSP Botosani.

La DSP Botosani, angajatii biroului care coordoneaza programele Ministerului Sanatatii s-au pus pe treaba, pentru a strange documentele necesare intocmirii dosarului.


CITESTE MAI MULTE AICI

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
7

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
128

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...

Elevii unei școli gimnaziale din județ au învățat cum să circule corect ca pietoni și bicicliști! (Foto)

astăzi, 17:32
55

Luni, 22.04.2024, Școala Gimnazială ,,Dan Iordăchescu” Hlipiceni, pe lângă activitățile impuse de programa școlară, a desfășurat, în cadrul programului ,,Școala altfel&rdq...