Vesti bune pentru FC Botosani! Marti vom afla firma care va construi nocturna pe stadion!

Desi s-a anuntat ca licitatia electronica pentru realizarea instalatiei de incalzire in gazon si instalatia de nocturna a Stadionului "Municipal" va fi dupa 30 de zile de la deschiderea primei oferte, se pare ca lucrurile au fost devansate.

Potrivit directorului DSPSA Botosani, Eugen Turcanu, lucrurile au fost grabite tocmai pentru ca suporterii sa poata vedea echipa favorita jucand pe teren propriu inca din startul noului sezon. Astfel, marti la ora 14:00 vom afla firma castigatoare.

"Lucrurile s-au devansat cu cateva saptamani. Am facut un efort pentru publicul botosanean ca sa grabim aceste proceduri. Urmeaza ca de luni, incepand cu ora 14:00 , pana marti la ora 14:00, sa se faca licitatia electronica, partea a doua a acestei proceduri. Vom afla marti dupa-amiaza cine este castigatorul acestei licitatii. Speram ca intre 15-20 mai sa semnam contractul", a declarat Eugen Turcanu.

In cadrul licitatiei electronice, cele trei firme, Energobit Cluj, Flash Lighting Bucuresti şi Asocierea firmelor Elsaco – Electroalfa – Tiab, vor trimite ofertele de pret finale, urmand ca marti la ora 14:00 sa se afiseze clasamentul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...