VESTE BUNA pentru FC Botosani! Ngadeu a revenit in tara si este dornic sa joace!

Suporterii echipei FC Botosani pot rasufla usurati, dupa ce aproape tot turul de campionat a lipsit cel mai bun fundas central din lotul botosanenilor, camerunezul Micheal Ngadeu.

"Misu" a revenit in tara, dupa operatia suferita in Germania, si se pregateste in sala, urmand a reveni pe teren la meciul cu ACS Poli Timisoara, de pe teren propriu.

Ngdeu a declarat ca nu vrea sa forteze revenirea pe gazon, pentru ca ultima data cand a facut asta, la meciul cu CSMS Iasi, s-a accidentat din nou.

"Numai eu ştiu ce a fost în sufletul meu în această perioadă în care nu am putut să-mi ajut echipa din teren. Nu pot juca cu CSU Craiova. Cel mai probabil voi juca cu Timişoara. Mi-e un dor teribil de suporteri, de atmosfera pe care ei o fac la meciuri.", a spus Ngadeu.

Pana la meciul cu Poli Timisoara, FC Botosani mai joaca inca trei partide, cu CSU Craiova si Viitorul Constanta, in campionat si cu Viitorul in Cupa Romaniei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...