Veste buna pentru Botosani: Blue Air aterizează din nou pe Aeroportul "Ştefan cel Mare"!

Blue Air aterizează din nou pe Aeroportul "Ştefan cel Mare" din Suceava de la 1 octombrie, dupa ce, pe 15 septembrie, fusese anunţată decizia de desfiinţare a curselor.

Decizia îi avantajează şi pe botoşăneni, care au prilejul astfel ca, cu doar 125 euro, dus-intors, sa se deplaseze in weekend la Roma, Venetia sau Viena.

Aşadar, din 1 octombrie 2009 reîncepe operarea de pe Aeroportul international "Stefan cel Mare" Suceava cu aeronava tip SAAB 340. Pe lânga destinatiile Viena si Venetia, va fi introdusa si cursa pe ruta Suceava – Roma (Fiumicino). Costul unui bilet începe de la 52 euro/segment, taxe incluse.

Destinatiie Viena si Venetia vor fi operate în fiecare zi de luni si vineri, respectiv miercuri si joi, amândoua cu escala la Baia Mare. Cursa pe ruta Suceava – Roma (Fiumicino) îsi asteapta calatorii începând cu 1 octombrie 2009 în zilele de marti si sâmbata ale fiecarei saptamâni, urmând ca si aceasta cursa sa fie operata tot prin Baia Mare.

"Întotdeauna am fost alaturi de pasagerii nostri si dorim pe aceasta cale sa asiguram pasagerii din Suceava si Baia Mare de tot suportul nostru, angajându-ne sa le fim aproape si sa le asiguram calatorii accesibile si confortabile, afirma Adrian Ionascu, Directorul General al Blue Air.

Compania Blue Air este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere si transporturi cargo.

Flota companiei este constituita în prezent din noua aeronave Boeing 737: trei aeronave seria 737 – 300, doua aeronave seria 737 – 400, o aeronava seria 737-500 si trei aeronave 737 – 800 Next Generation, cu capacitati intre 126 si 189 de locuri.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...