Adrian Streinu-Cercel a demisionat!

Adrian Streinu-Cercel a demisionat!

 Adrian Streinu-Cercel  

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Adrian Streinu-Cercel, a demisionat din funcţie, la mai puţin de o lună de la numire!

Motivul pare să fie, din primele informaţii, anumite declaraţii iresponsabile legate de gripa porcină pe care Cercel le-ar fi făcut în ultimele zile, declaraţii care ar fi indus o stare de panică în rândul populaţiei.

Adrian Streinu-Cercel a confirmat pentru Mediafax, in urmă cu scurt timp, că a demisionat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

La această oră, Adrian Streinu Cercel este audiat în Comisia de Sănătate din Parlament. Cercel a fost propus în 6 octombrie, pentru funcţia de secretar de stat în MS, la acel moment el fiind manager al Institutului Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş".

De asemenea, un grup de ONG-uri care activează în domeniul protejării vieţii şi drepturilor cetăţeneşti a solicitat ministrului interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu, să îl demită pe secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel, pentru afirmaţiile acestuia referitoare la obligativitatea vaccinării împotriva virusului HPV.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...