Veniturile obţinute de fiecare medic de familie din judeţ, în luna decembrie!

Veniturile obţinute de fiecare medic de familie din judeţ, în luna decembrie!
1,769 de milioane de lei este suma totală plătită de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Botoşani, în luna decembrie, către cabintele medicilor de familie din judeţ.

Potrivit listei de deconturi făcută publică de instituţia de sănătate, în ultima lună din 2015 cel mai mare venit obţinut de un medic de familie a fost de 18.417 lei, iar cel mai mic venit a depăşit cu puţin 3.000 de lei.

 La nivelul judeţului Botoşani sunt 170 de medici de familie, iar 74 dintre aceştia îşi rotunjesc veniturile şi din activitatea de la centrele de permanenţă.

Suma totală decontată în luna decembrie de CJAS pentru centrele de permanenţă a fost de 208.860 lei.

Din sumele pe care le primesc penru activitatea de la cabinete, medicii de familie trebuie să plătească asistenţii, utilităţile, consumabilile, precum şi dările la stat. 

Vezi AICI veniturile obţinute de medicii de familie din judeţ!

Vezi AICI veniturile obţinute la centrele de permanenţă!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
329

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
348

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
211

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...