Vechile instalatii ornamentale, donate primariilor din judet

Reprezentantii Primariei Botosani au renuntat, anul acesta, la vechile instalatii de beculete pe care le montau in municipiu in preajma sarbatorilor de iarna. Viceprimarul Florin Ghiorghita a explicat ca acele instalatii erau extrem de costisitoare.

"Pe langa faptul ca erau total inestetice, acele instalatii erau si costisitoare, deoarece consumau foarte mult curent electric. Au fost situatii in care, din cauza lor, a picat iluminatul public in zonele in care erau montate", a spus viceprimarul.

Acesta a mai precizat ca nu doar consumul de curent era costisitor, ci si intretinerea, deoarece becurile se ardeau foarte repede.

"Vom dona vechile instalatii primariilor din judet sau altor institutii care sunt dispuse sa le intretina. In localitatile rurale sunt bune, deoarece, la tara, oamenii se vor bucura de ele", a mai precizat Florin Ghiorghita.

Instalatiile de iluminat specific sarbatorilor de iarna care vor fi montate anul acesta costa municipalitatea aproximativ 1,5 miliarde de lei vechi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
77

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
194

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
625

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...