Primaria cu targul, liberalii cu... Mos Craciun!

Primaria cu targul, liberalii cu... Mos Craciun!
Se retrag suparati! Targul de produse traditionale ramane in curtea municipalitatii, chiar daca liberalii anuntasera de cateva saptamani ca vor organiza o astfel de actiune pe Pietonalul Unirii, in luna decembrie. Acum, liberalii spun ca renunta la targ, dar vor sta alaturi de Mos Craciun, care va imparti bilete la tombola.

In loc de autorizatie, Primaria le-a dat o veste proasta liberalilor: in aceeasi perioada va organiza un targ, tot de produse traditionale, tot pe Pietonalul Unirii, urmand ca PNL sa beneficieze de o zi in cadrul targului, cand isi va putea desfasura propria actiune. Acest fapt a starnit nemultumirea liberalilor.  

"Ne-au confiscat ideea. Asta este! Ne-au chemat la cateva intalniri si din discutiile purtate am ajuns la concluzia ca nu voiau decat ca noi sa fim servantii lor. Noi ne retragem din aceasta asa-zisa colaborare pe care ne-o propun. Actiunea noastra se va concretiza intr-o tombola si o caravana cu Mos Craciun, care va imparti bilete de participare", a declarat liberalul Gheorghe Sorescu, acesta fiind sustinut de liderul PNL Flrin Turcanu, care a precizat ca nu va sabota targul, dar nici nu va participa la el. 

"Nu ne-au dat inca autorizatia. Noi nu am vrut sa implicam in aceasta actiune niciun ban public. Nu vreau sa aud de bani publici cheltuiti cu acest targ. Voiam sa il organizam pe banii nostri. Nu sabotam targul, dar nici nu participam la el. Pe 24 decembrie, la sediul nostru vom organia aceasta tombola, iar premiile vor consta in 500 sau chiar mai multe cosuri cu produse pentru Craciun", a precizat Florin Turcanu. 

Conform informatiilor furnizate acum cateva zile de viceprimarul Florin Ghiorghita, Primaria si Consiliul Judetean organizeaza un targ de produse traditionale pe Pietonalul Unirii exact in perioada 17-24 decembrie.
In cadrul actiunii, mai spune viceprimarul, vor fi expozitii cu vanzare, Consiliul Judetean avand deja o lista cu aproximativ 50 de producatori autohtoni care vor participa la targ.

"Intr-o zi din acel targ ii vom lasa pe cei de la PNL sa organizeze ce au de organizat, sa isi face reclama, tot ce vor ei. Am vorbit deja pentru corturi si mese de la Urban Serv si va fi asigurata paza de agentii Politiei Comunitare", spunea Florin Ghiorghita acum trei zile.

Reactia lui Turcanu a fost, la acea data, vehementa la adresa viceprimarului, Florin Turcanu precizand ca discutiile in legatura cu acest targ s-au purtat doar cu primarul Catalin Flutur si cu presedintele CJ, Mihai Tabuleac. "Am fost contactat de Catalin Flutur si Mihai Tabuleac, care mi-au spus ca vor si ei sa participe la acest targ. Eu inca nu le-am dat un raspuns, dar, avand in vedere ca targul va fi organizat pentru cetateni, nu am nimic impotriva sa participe Catalin Flutur, in calitatea lui de primar, si Tabuleac, ca presedinte al CJ. Dar eu aceste probleme nu le discut cu Ghiorghita", declara pe 23 noiembrie, pentru Stiri Botosani, deputatul PNL Florin Turcanu.

Targul de produse traditionale anuntat de PNL in urma cu cateva saptamani era programat pentru perioada 18-24 decembrie, pe Pietonalul Unirii, actiune care ar fi trebuit sa se finalizeze cu o tombola, pe 24 decembrie.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
107

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
402

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
63

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...