Vâzdoagă, despre consilierii locali PNL şi PDL: "Au nişte responsabili cu divertismentul, chiar au o problemă medicală!"

Secretarul executiv al organizaţiei judeţene a PSD Botoşani, Gheorghe Vâzdoagă, a criticat în termeni duri atitudinea pe care o au unii consilieri locali din actualul mandat.

Social-democratul spune că unii aleşi municipali au ajuns să nu mai aibă niciun respect faţă de Executivul Primăriei, şi le-a reamintit acestora că au fost trimişi în Consiliul Local de botoşăneni pentru a lucra pentru Botoşani, nu pentru interese personale.

Vâzdoagă a spus că ceea ce se întâmplă în Consiliul Local nu este şi în Consiliul Judeţean.

"Consilierii judeţeni ai PSD-ului sunt oameni responsabili şi nu vor accepta niciodată să transforme Consiliul Judeţean într-un circ aşa cum procedează colegii de la PNL şi PDL în Consiliul Local. Au nişte responsabili cu divertismentul acolo, sunt vreo patru-cinci şi care din punctul meu de vedere chiar au o problemă medicală. Noi suntem responsabili, ştim că ne-au trimis în Consiliul Judeţean oamenii prin votul lor să luăm hotărâri care să rezolve anumite probleme ale botoşănenilor. Nu ne-au trimis în Consiliul Judeţean să ducem anumite lupte politice pentru interese meschine. Asta este părerea consilierilor judeţeni şi ne-o vom păstra", a spus Gheorghe Vâzdoagă.

Vâzdoagă mai spune că ce se întâmplă în CL este "iandmisibil".

"Vom vota tot timpul proiectele care înseamnă dezvoltarea judeţului Botoşani, vom critica ceea ce considerăm noi că nu este corect, dar vom critica în limita decenţei pentru a nu ştirbi prestigiul CJ.  Ceea ce se întâmplă în Consiliul Local este inadmisibil, acolo nimeni nu mai respectă pe nimeni. Şi consilierii PNL şi PDL trebuie să înţealagă că botoşănenii i-au trimis acolo să lucreze pentru Botoşani. Dacă au probleme cu care nu sunt de acord să le spună într-un mod civilizat. Este o vorbă, deşteptul învaţă întotdeauna din greşelile altuia, altă categorie nu învaţă nici din propriile greşeli", a mai spus Vâzdoagă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Consiliul Județean Botoșani și mai multe primării din județ, verificate de Garda de Mediu. Amenzi de 255.000 de lei!

astăzi, 09:16

„Conform Planului Anual General de Activităţi al Gărzii Naţionale de Mediu, Comisariatul Judeţean Botoşani a demarat acţiunile de inspecţie şi control pentru verificarea stadiului de re...

S-a izbit într-un copac, apoi a luat foc: Mașină făcută scrum pe un drum din Botoșani! (Foto)

astăzi, 08:34

S-a intâmplat în localitatea Ibănești. La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și sp...

Două școli din Botoșani vor fi decorate astăzi la Cotroceni, de către președintele Klaus Iohannis!

astăzi, 08:09

Pe final de mandat, Klaus Iohannis va acorda câteva distincții  prin care Administrația Prezidențială anunță că onorează „rolul esenţial al tuturor celor care sunt parte a pr...