Vasile Blaga: “Credem ca poate fi condus mai bine acest partid”!

Vasile Blaga: “Credem ca poate fi condus mai bine acest partid”!

 VASILE BLAGA  

Si fostul ministru al Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a fost prezent vineri la Botosani pentru a-si face campanie in cadrul partidului si pentru a-si prezenta motiunea, intitulata "O Romanie dreapta, o Romanie europeana"".

Dupa doua ore de discutii cu democrat-liberalii botosaneni, Vasile Blaga a iesit increzator si a declarat ca spera sa obtina voturi din partea delegatiei PD-L Botosani.

"Lucrul acesta il vom vedea la numararea voturilor din Conventia Nationala, unde fiecare din colegii din Botosani, de peste tot, isi vor exprima liber opiniile", a declarat Vasile Blaga.

Acesta sustine ca, in cazul in care va iesi presedinte al PD-L, va conduce mai eficient partidul.

"Nu este nicio lupta, este o competitie intre trei programe politice, fiecare sustinuta de 35 de colegi din grupul de sustinere. Le-am promis colegilor de partid ca vom conduce eficient PDL, credem ca poate fi condus mai bine acest partid, altfel nu am fi venit cu acest proiect aici", a precizat secretarul general al PD-L.

Totusi, in cazul in care nu va fi ales presedinte al PD-L, Vasile Blaga spune ca nu va parasi formatiunea.

"Am fost, suntem si ramanem membrii acestui partid. Sunt membrul lui fondator. Eu nu stiu alt drum. Nu intamplator, mie nu mi se fac oferte de a trece la alt partid, pentru ca nu numai ca as refuza, dar poate ca as avea si cuvinte grele vizavi de cel care mi-ar face o astfel de propunere", a adaugat Blaga.

Colegiul Director al PD-L Botosani a hotarat ca organizatia judeteana sa sustina toate cele trei motiuni, ale celor trei candidati la sefia partidului, Emil Boc, Vasile Blaga si Theodor Paleologu, pentru a le da acestora ocazia sa le prezinte in cadrul Conventiei Nationale de pe 14 mai.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
242

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
176

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
46

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...