Vara se mută în Uvertura Mall!

Vara se mută în Uvertura Mall!
La Uvertura Mall nu se ia vacanță! Divertismentul îți este asigurat de evenimentele organizate, shoppingul ți-l garantează cele mai renumite branduri cu prețuri ce au intrat la apă, iar întâlnirile cu prietenii au cadrul perfect la cafenele, food court, bowling sau cinema!

Vineri, 01 iulie deschidem oficial Centrul de Vacanță care se adresează în mod gratuit tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani, care își doresc să experimenteze lucruri noi și să își valorifice pasiunile și talentele prin interacțiunea cu copii de diferite vârste, în cadrul atelierelor propuse. Vă așteptăm, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 08:00-13:00, la etajul 3, lângă acvariu.

Sâmbătă, 02 iulie,  continuăm seria atelierelor adresate copiilor și îi provocăm să își descopere talentele ascunse în ale picturii fără pensule și în ale dansului latin, de această dată cha-cha și samba. De la ora 14:00, Atelierul de Creație, iar de la ora 16:00, Atelierul de dans cu Club Modas Studio.

Duminică, 03 iulie, Minnie și Mickey vin la Uvertura Mall să își întâlnească fanii. Petrece două ore, între 11:00 și 13:00, alături de personajele preferate și pășește alături de ei în povestea magică a copilăriei Disney.

Trăiește vara la Uvertura Mall!
(Comunicat de presa)





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
10

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
65

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
134

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...