Vara fara festival! - CE SPUN CITITORII STIRI BOTOSANI!

Vara fara festival! - CE SPUN CITITORII STIRI BOTOSANI!

Atat de asteptatul ultim weekend al lunii august va fi unul mult prea linistit pentru sutele de botosaneni care sperau ca vor petrece la Festivalul Verii! Vestea ca evenimentul nu va mai avea loc in acest an a incins spiritele, zeci de botosaneni manifestandu-si nemultumirea pe forumul Stiri Botosani.

Nu sunt putini insa nici cititorii care se declara satisfacuti de faptul ca municipalitatea a decis sa nu mai organizeze Festivalul Verii, motivele pornind de la locatiile din anii trecuti, dar si de la criza pe care o strabatem. 

Precizam ca, desi initial anuntasera ca Festivalul Verii va avea loc in ultimul weekend din luna august, in urma cu doua saptamani, reprezentantii municipalitatii au spus ca evenimentul asteptat de multi botosaneni nu va mai fi organizat in acest an.

"In proportie de 90%, nu se va organiza Festivalul Verii in acest an, in proportie cu vremurile, si pentru ca sunt mai multe solicitari de a nu organiza in acea locatie dupa Bazar, zona Stejari. Aceea era singura locatie viabila unde se putea organiza un astfel de festival. Avem o solicitare din partea PNL cu semnaturi stranse de la locatarii din acea zona de a nu se mai organiza Festivalul Verii in acolo. O parte din ceea ce ne-am propus pentru acest festival vom tine pentru Revelion si probabil ca va fi doar un spectacol in strada cu cei de la Tuborg", declara in urma cu mai mult de doua saptamani Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.

Ce cred botosanenii despre anularea Festivalului Verii 2010? Am selectat cateva dintre parerile exprimate, pentru a da astfel dreptul la replica si cititorilor Stiri Botosani.

"Daca nu prea iese banu` nu mai organizam festivalu`. Pentru astfel de manifestari aveti 3 locatii pertinente: autodromul Pacea, parcarea Kaufland si parcarea Dedeman. Acolo nu deranjati pe nimeni, iar serbari in astfel de locuri au mai fost. Despre sponsori, strigati sus si tare ca aveti... slava Domnului. Oricum, mai bine construiti case pentru sinistrati decat sa organizati tiganeala aia de festival". (Anonim)

"Este minunat... foarte bine ca nu se mai face... deoarece sunt cativa banuti care se arunca pe apa sambetei fara rost. Consider ca se pot organiza lucruri mult mai frumoase pe pietonalul Unirii.. cu caracter cultural ceva artistic... pentru toate varstele care sa multumeasca botosanenii, pe ceea ce trebuie sa se axeze oamenii in Botosani. Este legat de credinta... nu de dezmat.. unitatea oamenilor, nu betia si injurarea si alte obiceiuri care se mai deprind la un astfel de festival. Oamenii se pot distinge si prin alte modalitati de distractie...dar nu asa,...inclinate toate spre cultura si credinta se pot schimba multe". (Artemisia)

"Era frumos festivalul si un prilej destul de bun pentru lume sa mai iasa la aer... Intr-adevar erau multi betivi si alte cele dar trebuia totusi sa se faca macar 1 zi. Pentru locuitori botosaniului... orasul asta mic pe care il inconjori la pas in 20 de minute si in care nu ai ce sa faci altceva!" (MaduTzuu`)

"Era mult fum, zgomot mare, spre exasperarea celor din zona, mult kitsch, prost gust, manele, furturi din buzunare si cam atat, primaria a luat o decizie buna, Botosaniul trebuie sa iasa in evidenta prin bun gust, cultura, educatie si curatenie, nu sa fie un fel de Slobozia Romaniei" (Cosmina)

"Se poate manca mici si bea bere la o terasa in mod civilizat. Si acolo este aer curat. Are si toaleta si nu deranjezi pe nimeni. Masura desteapta!" (Liberal)

"MDA...Bine ca nu mai are loc festivalul berii. Ca deranjeaza locatarii. Sunt doar 3 zile pe an!! Daca ar fi in fiecare zi as zice si eu.. Si banii… Aveti destui. Adica face Flamanziu festival si nu face Botosani? In ce hal am ajuns. Putea sa mai iasa si omul din casa. Si chiar asa. Pe Poligon de ce nu s-ar putea face? Adica la Pacea? Deranjai mortii acolo sau ce? Doamne! Prin aceasta fapta ati suparat cam tot orasul. Sa stiti!" (Andreea)

"Cea mai proasta decizie pe care o puteti lua. Sunt bani doar pentru placerile familiare! Era un singur festival! Nici macar ascest lucru nu sunteti in stare sa il organizati!" (Mirela)

"Aveam si noi un singur festival pe an...si nici asta nu il mai faceti... ce asa multi bani??... Locuri unde sa se tina sunt.... sunt destule... si nu deranjati... si sponsori aveti destui... macar 1 sau 2 sa fie... Mai ganditi-va... nu e asa de greu... macar sa cante cei din Botosani daca suntem asa de amarati... sunt festivaluri in sate... si aici nu e posibil..." (micutza)

"Proasta hotarare sa nu se mai tina… Ce criza? Pe naiba criza. Flamanzi poate organiza festival iar Botosaniul nu ? Jos cu Catalin Flutur daca nu organizeaza un asemenea eveniment. Nu exista criza !!!!!!!!!! Nu cred ca nu exista locuri pentru un asemenea eveniment" (Florin)

"Sa va fie rusine bine ca aveti bani de alte prostii... Cand se bucura toti ca mai ies si ei din casa... nu se mai face" (anonim)

"Macar o zi sa se facaaa!! Nu vrem formatii mari, numai sa fie distractie. Doar nu se organizeaza in fiecare zi...!!!" (Adina)

"Comunisti astia din Stejari. De parca era in fiecare zi, ce sa zic.. Si de parca ei nici nu mergeau. Cat zgomot putea fi?! Mai iesea lumea din casa si se mai destindea, dar cica "nu exista locuri" pt un asemenea eveniment. Hai nu pe bune? Au strans ei semnaturi… Rusine sa cautati astfel de motive, numai ptr a intra niste bani in buzunarele "cui trebuie". Halal oras. Si credeti ca asa faceti un bine? Ca se rezolva "criza" asta daca nu-l origanizati? Da, pe naiba, se pot organiza evenimente de astea in sate si aici in oras… Era un eveniment chiar asteptat" (anonim)
 
"Foarte urat din partea d-voastra sa luati aceasta decizie ...frumos era sa se organizeze un festival... iar cei care au semnat pentru asa ceva sunt oameni demodati. Eu stau tot in aceeasi zona si nu ma deranjeaza 3 zile de festival in weekend. Este nevoie si de recreere, distractie. In toata Moldova sunt festivaluri. In Botosani NU! Inca ceva! La VASLUI sarac tare oras e criza!! Festivalul tine O SAPTAMANA (1-8 septembrie) si este in fiecare an!!!!" (un baiat)
 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
521

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
160

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
432

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...