Vânzătorul Furadanului ce a provocat moartea Mădălinei Manole riscă între 3 şi 15 ani de închisoare

Anchetatorii au descoperit că persoana de la care preşedinta fan-clubului Mădălina Manole a cumpărat pesticidul Furadan, care a provocat moartea cântăreţei, ar fi din Cluj.

Persoana care a vândut pesticidul ce i-a provocat moartea Mădălinei Manole se pare că este din Cluj şi riscă, potrivit articolului 312 din Codul de procedură penală, între 3 şi 15 ani de închisoare, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

Procurorii continuă, însă, cercetările, pentru a descoperi datele exacte ale vânzătorului. Când acesta va fi identificat, va fi adus la Parchetul Capitalei pentru audieri, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

De cealaltă parte, preşedinta fan-clubului Mădălina Manole nu riscă nicio pedeapsă, pentru că nu ştia că Furadanul este o substanţă interzisă şi nici la ce urma să-l folosească vedeta.

Cântăreaţa Mădălina Manole, care s-a sinucis în noaptea de marţi spre miercuri, a fost condusă pe ultimul drum, vineri, la Ploieşti, de rude, prieteni, colaboratori şi mii de admiratori care au cunoscut-o prin melodiile sale. Artista a fost înmormântată la cimitirul Bolovani, în cripta familiei sale. Sicriul Mădălinei Manole a fost dus la locul de înhumare şi coborât acolo în aplauzele asistenţei.

Anchetatorii au stabilit că Mădălina Manole s-a sinucis bând aproximativ 400 de mililitri de Furadan, substanţă interzisă în Uniunea Europeană, care în trecut era folosită ca pesticid. (realitatea.net)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
191

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
962

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
480

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...