Vanghelie despre situatia lui Geoana: Este o executie stalinista. Asa ne vom trezi cu totii exclusi din PSD

Vanghelie despre situatia lui Geoana: Este o executie stalinista. Asa ne vom trezi cu totii exclusi din PSD
Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, astazi, inaintea sedintei BPN a PSD, ca, in cazul lui Mircea Geoana, ar fi vorba de "o executie stalinista" deoarece nu i s-a dat posibilitatea sa se apere in fata Comisiei de arbitraj, si daca se accepta acest compromis pot fi exclusi cu totii din PSD.  

"Cred ca Comisia a gresit, a fost o executie stalinista, din punctul meu de vedere nu cred ca asta doreste partidul si nu cred ca este o solutie buna. Faptul ca nici nu i-a dat posibilitatea sa se apere, eu cred ca asa ceva nu se poate in Romania in anul 2011, cred ca e o eroare foarte mare si va spun ca membrii de la baza partidului nu sunt de acord cu ce se intampla. Ceea ce a facut Comisia si Sova din punctul meu de vedere cred ca a fost o eroare si cred ca e o greseala foarte mare", a spus Vanghelie.  

El a mai apreciat ca aceasta "greseala" ar mai putea fi corectata in forurile superioare ale PSD. "Eu cred ca poate fi corectata, Comitetul Executiv trebuie sa stabileasca solutia cea mai buna pentru partid", a afirmat Vanghelie.   

Vicepresedintele PSD a fost intrebat daca va pleda pentru cauza lui Geoana la nivelul BPN. "Eu de felul meu sunt foarte consecvent si nu am cum sa fiu de acord sa dam un coleg afara asa in modul cum s-a propus ieri in Comisie, sa se inchida Comisia in momentul in care vine sa se apere. Nu se poate, daca acceptam acest compromis inseamna ca maine putem fi exclusi cu totii din partid", a replicat Vanghelie.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
52

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
31

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
374

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...