Botosani Shopping Center va asigura 500 de locuri de munca!

Botosani Shopping Center va asigura 500 de locuri de munca!
Botosani Shopping Center se va deschide la Botosani in doua faze, asigurand in total aproape 500 de locuri de munca, din care 200 sunt doar in hipermarket-ul Carrefour.


Botosani Shopping Center, care include si hipermarket-ul Carrefour, are o suprafata totala de 20.000 de metri patrati si se va deschide in doua faze.

In prima faza, marti, pe 15 noiembrie, se va deschide galeria comerciala, care are o suprafata de 5.600 de metri patrati si care a fost deja inchiriata in proportie de 90%.

In cea de-a doua faza, care va fi finalizata pana la sfarsitul anului 2012, galeria comerciala se va mari cu 4.000 de metri patrati, fiind amenajata pe doua nivele.

“A fost o adevarata aventura sa aducem acest Centru Comercial la viata. Aici era o fabrica veche de textile, pe care a trebuit sa o transformam intr-un centrul comercial foarte modern.Inca mai sunt lucrari care se deruleaza. Suntem bucurosi sa prezentam Botosani Shopping Center,unde magazinul principal este Carrefour. Am vazut pana acum si in alte orase ce impact are deschiderea Carrefour si sunt convins ca si locuitorii din Botosani o sa aprecize foarte mult si o sa fie impresionati de ce poate aduce Carrefour, care este al doilea retailer din lume. Impreuna cu Carrefour avem o prima faza a proiectului care contine o galerie comerciala si incercam sa aducem un foarte bun mix de magazine. Orsay, Leonardo, etc. Avem si o zona de baruri si restaurante, unde sunt cafenele, pizerii. Avem si magazine de bijuterii si mobila", a declarat Piet van Waes, director in cadrul companiei de dezvoltare imobiliara BelRom, cea care a dezvoltat Botosani Shopping Center.

La finalizarea proiectului, in total vor fi amenajate si 600 de locuri de parcare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
421

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
144

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
414

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...