Valerian Sănduc rămâne în Primăria Botoșani! Vezi ce post va ocupa

Valerian Sănduc rămâne în Primăria Botoșani! Vezi ce post va ocupa
Vineri a fost ultima zi în care Valerian Sănduc a ocupat postul de director economic al Primăriei Municipiului Botoșani, acesta împlinind pe 7 august vârsta de pensionare.

În urmă cu câteva zile, Sănduc spunea că regretă că trebuie să plece din Primărie, pentru că și-ar mai fi dorit să continue activitatea în administrație pe această funcție, dar legislația nu îi permite.

Ieșirea la pensie nu va însemna însă și ieșirea lui Valerian Sănduc din câmpul muncii. Primarul Ovidiu Portariuc i-a propus acestuia să fie consilier la cabinetul său, oferta care a fost acceptată.

“Autoritatea profesională pe care dumnealui o are, chiar dacă va rămâne pe postul de consilier, pe care l-a acceptat, îi va permite să dea o mână de ajutor în continuare colegilor de la buget-finanțe și să aibă un cuvânt de spus în gestiunea economico-financiară. Un om în administrație se formează cu greu și o experiență de zeci de ani ca a domnului Sănduc își spune cuvântul. Domnia sa este de un real folos în cadrul Primăriei și dă dovadă de tact și de răbdare, dar și de un mod de a expune problemele colegilor și de a găsi soluții. Mă bucur că a acceptat propunerea mea", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Valerian Sănduc își va lua câteva zile de concediu, după care va reveni la muncă în calitate de consilier al primarului municipiului Botoșani. Postul de director economic va fi ocupat, până la organizarea concursului, de Geanina Bulmagă, șefa serviciului buget-finanțe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni pe podium la etapa națională a Concursului de Atletism și Cros „Cupa A.S.P.R.” (galerie foto)

astăzi, 14:52
9

Patru subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani sunt printre cei mai buni dintre pompierii militari din România, la...

Zeci de botoșăneni au fost selectați în vederea angajării la Bursa Locurilor de Muncă!

astăzi, 14:28
47

La Bursa Locurilor de Muncă, desfășurată vineri dimineață, au participat 665 de cetățeni interesați să intre pe piața muncii. Din cei 665 care au fost prezenți, 135 au fost selectați pent...

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
116

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...