Val de șoferi băuți pe drumurile din Botoșani!

Val de șoferi băuți pe drumurile din Botoșani!
La data de 24 mai, în jurul orei 08.15, Ionuț M., de 28 ani, din municipiul Botoşani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul George Enescu din municipiu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi zi, în jurul orei 12.55, tot pe raza municipiului Botoşani, a fost depistat în trafic Neculai G. de 43 ani, din municipiu, bărbatul având o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În dimineaţa de 25 mai, în jurul orei 06.45, a fost oprit în trafic, pe DE 58, în localitatea Hudum, comuna Curtesti, autoturismul condus de Gheorghe Mugurel C., din municipiul Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,72 g/l alcool pur în aerul expirat.

Celor trei conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Aceştia sunt cercetaţi penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală, cauzele urmând a fi soluţionate procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
155

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
166

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
246

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...