Promovarea în Liga I, sărbătorită la Conacul Zăicești! FOTO

Promovarea în Liga I, sărbătorită la Conacul Zăicești! FOTO
După festivitatea de premiere de sâmbătă, de pe Stadionul Municipal, când au primit cupa, medaliile și tricourile de campioni, jucătorii de la FC Botoșani, împreună cu tot staff-ul și conducerea echipei au sărbătorit promovarea în Liga I la Conacul Zăicești.

De la petrecere nu au lipsit oficialitățile printre cei prezenți numărându-se primarul Ovidiu Portariuc, viceprimarii Viorel Iliuță și Cosmin Andrei, fostul primar Cătălin Flutur, Eugen Țurcanu, directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement, dar și deputatul Andrei Dolineaschi, președintele organizației județene a PSD Botoșani.

În cadrul petrecerii, Nelu Nistorică, fostul director executiv al FC Botoșani, a ținut să ofere din partea clubului câteva premii cum ar fi Cel mai bun portar (pentru rabdarea si dragostea cu care i-au asteptat pe fotbalisti in poarta casei la revenirea din cantonamente, din deplasari…..si din alte parti): Sotiilor fotbalistilor (premiul a fost ridicat de Luminita Dinu, sotia capitanului Ciprian Dinu); Cea mai buna achizitie: a antrenat la FC Botosani in perioada 2008-2009. Cea mai spectaculoasa si valoroasa achizitie care a ramas in memoria clubului a fost achizitia de echipament sportiv in valoare de 2 miliarde de lei): Leo Grozavu(premiul consta in ultimul model de prosop Saller si TVA-ul aferent) ; Cel mai bun libero: (in vremurile cand cuplul de atacanti Sfaiter – Iftime faceau cu greu fata sicanelor adversarilor din toate partile si partidele. In vremurile cand cei doi inscriau mai multe goluri in bugetele firmelor lor, decat in poarta adversarilor, aveau un noroc maxim ca in echipa il aveau pe cel care asigura existenta echipei in Liga a II-a: Catalin Flutur).

“Multumesc pentru aceasta distinctie. Multumesc tuturor celor care au contribuit la aceasta promovare unica in istoria judetului Botosani. Vreau sa va spun ca mi-am dorit din inima ca Botosaniul sa fie prezent in Liga 1, pentru ca meritam acest lucru", a spus Cătălin Flutur.

De asemenea, au primit din partea clubului cate un tricou cu autografele jucatorilor, cateva persoane care au fost alaturi de club: Ovidiu Jitaru, Doru Popa, Petru Parfenov (vicepresedinti Elsaco), Valeriu Iftime, Cornel Sfaiter, Catalin Flutur, Ovidiu Portariuc, Viorel Iliuta, Cosmin Andrei, Andrei Dolineaschi, Florin Turcanu, Gheorghe Sorescu, Gica Tabultoc, Eugen Turcanu.

Cu totii au petrecut pana tarziu in noapte pe muzica cunoscutului interpret de muzică populară Marius Zgâianu.



























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
79

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
74

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
147

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...