Val de băuți după sărbători! Printre cheflii, și adolescente!

Val de băuți după sărbători! Printre cheflii, și adolescente!
Mai multi botoșăneni care au uitat să mai lase paharul din mână de Revelion și de Sfântul Vasile, au avut nevoie de îngrijiri medicale, unii dintre aceștia fiind la un pas de comă etanolică.

În prima zi din an, au fost peste 20 de persoane care au ajuns pe mâna medicilor după ce au consumat băuturi alcoolice peste măsură. Unii au fost culeși direct din stradă, iar altora li s-a făcut rău la domiciliu, iar rudele au sunat la 112 și au cerut ajutorul medicilor de pe Ambulanță.

La spital au ajuns și femei care au băut cot la cot cu bărbații. Ingrijorător este faptul că au fost foarte mulți tineri care au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au consumat alcool.

O tânără de 15 ani, din Hudești, și una de 16 ani, din Prăjeni, au avut nevoie de ingrijiri medicale după ce s-au îmbătat criță și li s-a făcut rău.

Și o tânără în vîrstă de 16 ani, din zona Dorohoi, a ajuns la spital la un pas de comă etanolică, după ce a chefuit prea mult.

“Au fost foarte mulți tineri cărora li s-au acordat îngrijiri medicale după ce au consumat băuturi alcoolice", a declarat medicul Cristian Simionescu, din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
300

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
41

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
55

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...