19 intervenţii ale pompierilor în prima zi din acest an!

19 intervenţii ale pompierilor în prima zi din acest an!
Prima zi din 2013 a fost una încărcată pentru pompierii botoşăneni, solicitaţi să intervină în 19 situaţii de urgenţă, respectiv stingerea unui incendiu, 17 cazuri medicale şi o deblocare de uşă.

O anexă din gospodăria unui dorohoian, a luat foc în dimineaţa zilei de 1 ianuarie 2013, ca urmare a neatenţiei pe timpul aprinderii focului în sistemul de încălzire. Incendiul s-a extins cu repeziciune, cuprinzând în scurt timp bunurile din încăperea respectivă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani a fost anunţat despre producerea incendiului la ora 07.36. La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din interiorul anexei, existând pericolul ca flăcările să se extindă şi la locuinţa de care era lipită magazia.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit şase servanţi – pompieri, timp de aproape o oră.

Flăcările au distrus două geamuri termopan, un motofierăstrău, tubulatura de la centrala termică la boiler, un calorifer, o combină frigorifică, 50 kg de lemn de foc, valoarea pagubelor fiind estimată la cca 20.000 lei.

S-au salvat şi protejat de foc bunuri materiale în valoare de 150.000 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
149

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
38

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
53

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...