VACANTA LA MUNTE: Cinci nopti de cazare costa de la 158 lei la 358 de lei!

VACANTA LA MUNTE: Cinci nopti de cazare costa de la 158 lei la 358 de lei!
Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc si Asociatia Nationala a Agentiilor din Turism (ANAT) vor lansa in septembrie o noua editie a programului "O saptamana la munte", prin care turistii pot cumpara sejururi de cinci nopti la hoteluri de 2-4 stele, la preturi cuprinse intre 158 si 358 de lei.

Astfel, tariful pentru un sejur de cinci nopti, pentru cazarea la hoteluri de doua stele, fara servicii de masa, este de 158 de lei, iar pretul ajunge la 258 de lei pentru unitati de trei stele, de asemenea fara masa inclusa. In cazul hotelurilor, vilelor sau pensiunilor de patru stele, pretul este de 358 de lei.
 
"Locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti, iar solicitarile vor fi onorate in ordinea inscrierilor si in functie de numarul de locuri puse la dispozitie", se arata intr-un comunicat al ANAT.
 
Pana in prezent, in program s-au inscris 48 de hoteluri din zona montana, cu 2.970 de locuri pe serie, puse deja in vanzare in agentiile ANAT.
 
Programul "O saptamana la munte" se desfasoara in perioada septembrie-decembrie.

Vezi AICI legături către listele agenţiilor şi hotelurilor care oferă acest program.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
183

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
261

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
180

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...